Anmeldelser af Podere Bracaleto

 
Podere Bracaleto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Podere Bracaleto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Toscana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Podere Bracaleto

Læs personlige anmeldelser af Podere Bracaleto som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere Bracaleto. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Ian og familie fra Roskilde boede på Podere Bracaleto i Pievescola fra d. 4. til d. 11. juli 2009.

Lever fuldt og helt op til beskrivelsen! Fantastisk roligt, idylisk og smukt. En meget sød og venlig familie. Ideelt for 2 (3 - for der er ved at blive bygget en ny lejlighed, som får en fantastisk udsigt) vennepar som alternativ for en villa, da man deler en fælles overdækket terrasse. De sidste 1½ km af vejen op til lejlighederne er meget ringe.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map