Agriturismo i Pievescola i Toscana

Podere Bracaleto

 
Podere Bracaleto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Podere Bracaleto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Toscana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvis du elsker det autentiske, naturen og malerisk forfald, så findes der ikke et meget bedre sted at tilbringe ferien end Podere Bracaleto, der ligger 2,3 km uden for den lille by Pievescola, hvor du finder indkøbsmuligheder og bar.

Billederne taler næsten for sig selv. Gården er så uspoleret original, som man nu om stunder sjældent finder det i Toscana, hvor årtiers økonomisk fremskridt har gjort, at langt de fleste gamle gårde er blevet istandsat. Hvor respektfuldt dette end er gjort, så kan det ikke undgås, at patinaen forsvinder, og at det der engang udstrålede ægte bondegård i dag mest af alt siger "velstand". Dette er ikke tilfældet på Podere Bracaleto, og nogle af os nyder det i fulde drag.

Læs mere om Podere Bracaleto

Familien bor her også stadig, og kun en ganske lille del af gården er indrettet til to små lejligheder. De er begge velholdte, men simpelt indrettede med en for ældre bønder karakteristisk ... tvivlsom smag. Lejlighederne har gulve i terracotta, lofter med fritliggende bjælker og satellitfjernsyn. I haven ligger et svømmebassin på 12 x 6 meter (dybde 1,40 meter).

Toværelseslejligheden La Stalletta med 2+2 sovepladser
- Lejligheden ligger i stueetagen og er 75 m² stor. Lejligheden består af stue med pejs og køkkenhjørne (gasblus, ovn og køleskab) og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har privat terrasse med bord, stole og parasol.

Toværelseslejligheden Gelsomino med 2+2 sovepladser
- Lejligheden ligger i to plan med indgang i stueetagen og er 75 m² stor. Her findes stue med pejs og en hems med sovesofa til to personer samt separat køkken (gasblus, ovn og køleskab). På første sal er der et soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har privat terrasse med bord, stole og parasol.

Skjul teksten
 
 
search map