Agriturismo i Pieve di Santa Luce i Toscana

Poggio alla Pieve

Mascia og Ovidio med deres børn
 
Poggio alla Pieve er ikke tilgængelig i øjeblikket
Poggio alla Pieve er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pieve di Santa Luce og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Poggio alla Pieve ligger på et udsigtssted mellem de bløde bakker knap 700 m fra det lille bysamfund Pieve di Santa Luce. Dette gamle bondehus har stået her siden 1700-tallet og har tilhørt en florentinsk adelfamilie, der der benyttede det som sommerhus allerede dengang.

Poolanlæg

I dag fremstår huset flot renoveret tilført vores dages bekvemmeligheder og teknologier - for eksempel opvarmes vandet ved brug af solcelleanlæg. I haven har man installeret en flot pool. Børnefamilierne vil her finde et sted, hvor også de små størrelser er tænkt ind i helheden, og børnene vil sikkert lege med Ovidio og Mascias egne børn.

Læs mere om Poggio alla Pieve

Bo ude på landet men med et spisested i gåafstand

Poggio alla Pieve ligger kun 18 km fra kysten, som kan nås ad en malerisk vej gennem bakkerne, og mindre end en times kørsel fra adskillige af Toscanas mest berømte byer: Pisa, Lucca, Volterra, Firenze, Pistoia, osv. Den nærmeste restaurant ligger inde i byen, så den kan nås på en kort gåtur (900 meter), hvis man ikke vil tage bilen - vejen er nemlig ikke særlig trafikeret. I byen Orciano, ca. 4 km herfra, kan man også købe de mest nødvendige varer - ellers er der over 10 km til nærmeste større supermarked.

Rummelige lejligheder med opmærksomhed for børnefamilier

Alle lejlighederne er rummelige og har udsigt over landskabet. De er alle blevet udstyret med aircondition, som kan benyttes mod tillæg. Møbleringen er typisk toskansk, køkkenudstyret er ret godt i forhold til mange andre ferieboliger, hvor skandinaver ofte savner køkkengrej, som italienere ellers ikke gør så meget brug af.

Læs om lejlighederne på Poggio alla Pieve

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Poggio alla Pieve

Læs personlige anmeldelser af Poggio alla Pieve som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Poggio alla Pieve. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 15 anmeldelser fra Poggio alla Pieve

Fint og roligt

Poggio al Pieve er et fint sted. Vi var der her i juli, og vi kunne sagtens finde på at vende tilbage. Man skal ikke regne med altid at kunne fange familien, der har stedet, men med lidt tålmodighed lykkes det, og de er flinke og hjælpsomme. De bestiller f.eks. gerne bord til den nærliggende og anbefalelsesværdige restaurant Il Molinaccio.
Omgivelserne er dejligt rolige med marker omkring og bjerge i horisonten. Man skal køre noget efter indkøb, men sådan er det jo oftest, hvis man søger roen på landet.
Poolen er god, og vi oplevede den aldrig overfyldt.
I fejlfinderafdelingen var lidt knas med deres aircondition.

Læs mere

Vores ferie juni 2015

Indkvarteringen på landet havde fabelagtig udsigt over det toscanske landskab. Man er afhængig af bilen, men stedet var fint med velholdt pool og meget rar vært. Vi var heldige at have det hele for os selv i vores ferie. Med bil kunne man nå Pisa på 45 minutter, byen Vada til badning på kysten på 30 minutter og Firenze på 1 time og 30 minutter. Et meget lille minimarked i landsbyen med begrænset udvalg, men nok til morgenmad. Skulle man handle stort ind, bør man tage bilen. Alt dette gav endnu mere en ægte følelse af det toscanske landskab og bolig og vi kan meget vel forestille sig at vende tilbage til denne bolig og området.

Læs mere

Alt vel

Vi har været afsted i sommeren 14, og vi havde nogle dejlige dage på Poggio alla Pieve. Det er et dejligt fredeligt sted med en fin stor pool og fine rummelige værelser.

Læs mere

Sublimt!!!

Det er anden gang vi bor her - og vi blev ikke skuffede. Fantastik beliggenhed, søde værter og fine lejligheder.

Læs mere

Meget dejlig ferie

Indkvartering var meget fin, rigtig god service, alt perfekt. Var en meget afslappende ferie
gerne igen

Læs mere

Lækkert toscansk stil.

Vi to holdt ferie på Poggio alle Pieve. Skønt og lækkert sted i skøn Toscansk stil. Ny renoveret og søde imødekommende ejere, som tog imod. God forklaring på alle spørgsmål. Stedet opført i flotte materialer og alt i god stand, både ude og inde.

Læs mere
 
search map