Agriturismo i Pieve di Santa Luce i Toscana

Poggio alla Pieve

Pris fra pr. pers.
Mascia og Ovidio med deres børn
 
Poggio alla Pieve er ikke tilgængelig i øjeblikket
Poggio alla Pieve er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere alternativer her

>> Læs mere om rejser til Pieve di Santa Luce her
Henter indhold

Poggio alla Pieve ligger på et udsigtssted mellem de bløde bakker knap 700 m fra det lille bysamfund Pieve di Santa Luce. Dette gamle bondehus har stået her siden 1700-tallet og har tilhørt en florentinsk adelfamilie, der der benyttede det som sommerhus allerede dengang.

Poolanlæg

I dag fremstår huset flot renoveret tilført vores dages bekvemmeligheder og teknologier - for eksempel opvarmes vandet ved brug af solcelleanlæg. I haven har man installeret en flot pool. Børnefamilierne vil her finde et sted, hvor også de små størrelser er tænkt ind i helheden, og børnene vil sikkert lege med Ovidio og Mascias egne børn.

Bo ude på landet men med et spisested i gåafstand

Poggio alla Pieve ligger kun 18 km fra kysten, som kan nås ad en malerisk vej gennem bakkerne, og mindre end en times kørsel fra adskillige af Toscanas mest berømte byer: Pisa, Lucca, Volterra, Firenze, Pistoia, osv. Den nærmeste restaurant ligger inde i byen, så den kan nås på en kort gåtur (900 meter), hvis man ikke vil tage bilen - vejen er nemlig ikke særlig trafikeret. I byen Orciano, ca. 4 km herfra, kan man også købe de mest nødvendige varer - ellers er der over 10 km til nærmeste større supermarked.

Rummelige lejligheder med opmærksomhed for børnefamilier

Alle lejlighederne er rummelige og har udsigt over landskabet. De er alle blevet udstyret med aircondition, som kan benyttes mod tillæg. Møbleringen er typisk toskansk, køkkenudstyret er ret godt i forhold til mange andre ferieboliger, hvor skandinaver ofte savner køkkengrej, som italienere ellers ikke gør så meget brug af.

Læs om lejlighederne på Poggio alla Pieve

 
 

Lignende boliger

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map