Hotel i Pietrasanta i Toscana

Palazzo Visdomini

 
Palazzo Visdomini er ikke tilgængelig i øjeblikket
Palazzo Visdomini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pietrasanta og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Palazzo Visdomini kombinerer på fineste vis den hjemlige hygge med det fornemme hotels komfort. Det statelige palæ blev bygget i 1800-tallet af den florentinske adelsfamilie Visdomini, så familien havde et beskedent sommerhus i den by, som siden Micheangelos dage har været et vigtigt center for kunstnerisk forarbejdelse af marmor.

Men sin beliggenhed midt i Pietrasantas historiske centrum er Palazzo Visdomini et oplagt valg for dem, der ønsker at opleve denne smukke by fra dens bedste side. Bygningen er i dag restaureret og indrettet til at modtage et lille antal gæster i flotte suiteværelser, der passende er opkaldt efter store kunstnere og statsmænd, der har besøgt og arbejdet i byen.

De lækre værelser er i vid udstrækning indrettet med de oprindelige møbler fra Visdominiernes dage, som nu er blevet suppleret, blandt andet med en del antikviteter fra 1700-tallet.

Værelserne har alle eget badeværelse, minibar, aircondition, satellitfjernsyn, sikkerhedsboks samt mulighed for at lave te eller kaffe. I alle værelserne kan der sættes op to ekstra sovepladser i sovesofaarrangement i stuen uden tillæg (!).

Ved palæet er der svømmebassin, som er åbent for gæsterne mellem 15. maj og 15. oktober.

Suite Leopoldo II
- Suite Leopoldo II ligger på første sal og nyder udsigten over Pietrasantas centrum. Værelset er tilegnet ærkehertug Leopoldo II af Toscana og er møbleret med møbler fra 1800-tallet.

Suite Carducci
- Suite Carducci råder over et rummelig soveværelse samt en autentisk stue fra slutning af 1800-tallet med en kommode fra århundrede før. Suiten nyder en dejlig udsigt over palæets italienske have.

Læs mere om Palazzo Visdomini

Suite Michelangelo
- Michelangelo købte i Pietrasanta marmorblokken til skabelse af hans største mesterværk: David. Værelse er malet i stærke farver og er præget af en cassettone intarsiato samt et bord i Carlo X stil.

Suite D'Annunzio
- Suite D'Annunzio er pyntet med stærke farver, der minder den svulstige digters stil, inspireret af lidenskab og elskov. Stuens røde Pompei-farve og udsigt over tagene og bakkerne præger dette værelse.

Mansarda Botero
- Kvistværelse hvor dagsområde er helt åbent til selve soveværelset. Fra denne suite nydes udsigt over bakkerne og den antikke Rocca di Sala. Farverne er mere intime og bløde, tagvinduerne gør rummet solrigt.

Skjul teksten
 
 
search map