Feriebolig i Pietrasanta i Toscana

Casina Pergola

 
Casina Pergola er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casina Pergola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pietrasanta og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I den lille fredfyldte middelalderby Monteggiori, syv kilometer fra sandstrandene, finder vi denne lille charmerende lejlighed, som for nylig er blevet istandsat. Man skal parkere sin bil for foden af landsbyen, og gå de sidste 300 meter op til lejligheden, der ligger ud til den centrale plads.

Der er en restaurant i byen, men for indkøb må du køre de 2½ kilometer til den pulserende Pietrasanta, der er så kendt for den store tilstedeværelse af kunstnere og kunsthåndværkere.

Læs mere om Casina Pergola

Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser
- er 60 m² og ligger i to plan med indgang i stueetagen. Her finder vi en stue med en sovesofa til én person og et køkken (ovn, fire blus, køleskab m. m.), hvorfra der er udgang til lejligedens private gårdsplads. Fra gården har man adgang til et soveværelse med køjeseng og et badeværelse med toilet og bruser. Fra stueen leder en trappe op til første sal, hvor der er et soveværelse med dobbeltseng med eget badeværelse med toilet og bruser. Fra badeværelset er der udgang til en terrasse med udsigt til både havet og kirkens klokketårn. Her er grill, strygejern og -bræt samt vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 
search map