Ferieboliger og hoteller i Pietrasanta

Stranden nær Pietrasanta
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Pietrasanta ligger fire km fra kysten i det nordlige Toscana. I modsætning til de fleste byer tæt på den toscanske kyst, har Pietrasanta en lang historie, hvilket man tydeligt ser i domkirken San Martino, som stammer fra 1200-tallet. Men skønt den lille by har flere spændende gamle bygninger, skyldes dens ry først og fremmest den store kunstnerkoloni, der har præget byen gennem 1900-tallet.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Eksklusiv atmosfære

Hvorfor så mange kunstnere har valgt netop denne by, bliver klart, når man husker på, hvor tæt de store marmorbrud i Carrara ligger. De mange prominente skulptører, som har valgt at bo i byen permanent eller dele af året, har også gjort, at man her finder en eksklusiv atmosfære, lækre butikker og elegante restauranter. På den store domkirkeplads ligger flere udendørs caféer og der er ofte skiftende udstillinger af skulpturer, på pladsen.

Læs mere om Pietrasanta

Markedsdag torsdag

Cirka halvvejs på gågaden Via Giuseppe Mazzini finder man et lille kapel, hvor den colombianske maler og skulptør Fernando Botero (født 1932) har malet ”himlen” og ”helvede” på hver sin sidevæg. Han er tilknyttet byen, da han har hus dér og i perioder er en af de ca. 26.000 indbyggere i kommunen. For enden af Via Giuseppe Mazzini ligger Piazza Statuto, hvor der er marked torsdag formiddag.

Skjul teksten
 
 
search map