Hotel i Pienza i Toscana

Residence San Gregorio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Sienaprovinsen er en populær regionen takket være sin skønhed, og ligeså er Pienza. Den lille by, som foruden for sit hyggelige centrum byder på panoramaudsigter over landskabet, og leder du efter et godt overnatningstid, så bor du her med kort gå-afstand til byens historiske kerne, og så vil San Gregorio være et godt valg. Frisk indkvartering med selvforplejning samt have gør, at Residence San Gregorio hurtigt bliver booket op.

Et hotel i klassisk stil

Residence San Gregorio er, som sagt, et friskt hotel med store lyse områder, hvor den klassiske stil går som en rød tråd igennem hotellet. Her har du alt den komfort, du bebehøver for et dejligt ophold. Foruden de fine værelser er er både lobby, morgenmadssal, restaurant samt en have. Med andre ord, altså et perfekt hotel for dig som vil bo centralt, men stadig have mulighed for at koble af med sol og bad, specielt efter en lang og spændende dag.

Læs mere om Residence San Gregorio

Du kan nemt traske frem og tilbage

Residence San Gregorio's restaurant hedder La Piazzetta, og her får du serveret bl.a. hjemmelavet pasta og lokale specialiteter af forskellig slags. Selvom du spiser godt på hotellet kan det være dejligt at udvide sin horisont, fremfor når det kommer til at tilfredsstille ganen med noget godt. Eftersom du bor så centralt, kan du nemt traske til byens restauranter. Det tager dig blot et par minutter til at du er inden for de antikke mure og i Pienza findes der godt med madsteder og dejlige cafeer at vælge imellem.

Rumligt og friskt hotel

Du kan vælge at bo i dobbeltværelse på ca. 30 kvm eller i Suite på ca. 50 kvm. I den rummelige suite har du foruden et soveværelse et opholdsrum med bord, stole og sofa. Her findes et te-køkken, som åbner på anmodning og betales lokalt. I Suiten er ekstrasengene enten en sovesofa eller enkelt senge. Alle værelser er udstyret med sat-tv, aircondition, pengeboks, telefon, minibar, wifi, badeværelse med bruser/badekar samt hårtørrer. Hotellet her har endda et par parkeringspladser, og ellers kan man parkere rundt i byen, mod betaling.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map