Hotel i Pienza i Toscana

Relais Il Chiostro di Pienza Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Relais ll Chiostro di Pienza er et hotel, som vil passe perfekt til dig, der ønsker at bo midt i en af Toscanas mest charmende historiske byer, samtidig med at du har alt hvad du behøver lige uden for døren. Ud over at der er restaurant på hotellet, så har du også flere af vælge imellem inden for kort gåafstand. De fælles arealer byder på smukke hvælvede lofter, nogle af dem malede, og historisk atmosfære præcis som man forventer i et gammelt middelalderkloster, for det er netop det det er.

En terrasse med en forførende udsigt

I samme bygning som hotellet, som er et kloster fra 1500-tallet, ligger La Terrazza del Chiostro, med sin have som reelt er en stor terrasse med udsigt ud over den smukke dal Val d'Orcia. Når vejret tillader det, så er det her maden serveres, og du kan så nyde dit måltid under træerne omgivet af dufte fra munkenes planter og urter. Det er køkkenchefen Michele og Maître d' Maurizio som sørger for at du både spiser og har det godt. Retterne er klassiske og traditionelle, typiske for regionen og til alt det gode har du et stort udvalg af dejlige vine. Restauranten serverer både frokost og middag og har åbent alle dage, men i for- og eftersæsonen, holder de lukket om mandagen.

Læs mere om Relais Il Chiostro di Pienza Hotel

Adgang til poolen er indkluderet

Uanset hvilken type værelse du vælger, har du gratis adgang til poolen, som du finder i haven, og selv om poolen ikke er så stor, er den helt perfekt til et køligt dyp på en varm sommerdag. Ved siden af poolen har du liggestole og parasoller, hvor du kan slappe af med en god bog eller en en drink, mens du nyder den flotte udsigt.

Meget at kigge på


Du bor i et af de smukkeste områder i hele Toscana, og der er mange interessante steder du kan besøge i overskuelig køreafstand. Pienza er i sig selv en meget smuk lille by med vidunderlig udsigt og en lille charmerende bymidte. Der er en del butikker, restauranter og cafeer med udendørsservering. Da Pienza ligger sydøst for Siena, har du det smukke område Crete Senesi lige uden for døren med mange små hyggelige landsbyer. Du kan blandt andet besøge San Quirico d'Orcia, Montalcino og Montepulciano - bare for at nævne nogen, - men glem ikke Bagno Vignoni og den lille helt ukendte landsby Montichiello.

Til den umbriske grænse tager det 40 min med bil, hvilket indebærer at du kan besøge Trasimenosøen og tage på dagsudflugter til bl.a. Perugia, Spello og Assisi.

En del af værelserne har udsigt over dalen

Der findes flere forskellige værelseskategorier på hotellet. Economy er de enkelste værelser og har en såkaldt fransk seng samt udsigt over klosteret. Classic værelserne vender ud mod Pienzas historiske centrum og dens gader. Superior værelserne ligger mod klosteret eller byens historiske centrum. Deluxe værelse har panoramaudsigt over bakkerne og dalen Val d'Orcia. Suiterne har også panoramaudsigt over dalen og bakkerne, hydromassagebruser, minibar og gratis parkering lige udenfor murene (kun suiterne).

Alle værelser har som minimum aircondtion, satellit TV, wi-fi, telefon og badeværelse med toilet, bruser eller badekar. De fleste værelser har også te-sæt.

Læs om værelserne på Relais Il Chiostro di Pienza Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map