Villa i Pienza i Toscana

Podere Il Tiglio

 
Podere Il Tiglio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Podere Il Tiglio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pienza og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette skønne hus med smagfuld indretning, er på ca 110m² og i to plan. Huset passer til dig som rejser med familien såvel som med venner. Her kan I nemlig alle slappe og være sammen både inde såvel som ude i haven og du har flere spændende og nærliggende udflugtsmål at besøge. Huset har alle faciliteter du behøver for at trives. Huset tilhører Podere Casanova. som ligger en anelse væk, hvilket du kan drage fordel af, da du kan få fingrene i de produkter, som gården producerer (slow food), hvor man respekterer de traditionelle smage i Sienaprovinsen.

I haven findes der en jacuzzi


I haven (området er på ca. 5000m²) findes en jacuzzi, hvor du kan nyde tilværelsen mens du nyder udsigten. Eftersom du bor med selvforplejning kan du når som helst på dagen kokkerere noget lækkert, men hvis du en dag har lyst til at slippe for at lave mad så kan du tage til den lille charmernede by Pienxa, som blot ligger ca. 6 km væk. Her har du et hyggeligt centrum, en fantastisk udsigt og drejlige restauranter at vælge imellem. Du har flere dejlige landsbyer og byer i nærheden, alternativt kan du køre til Bagno Vigoni (8 km) eller Monticchiello (4 km).

Læs mere om Podere Il Tiglio

Et populær og smuk dal

Val d'Orcia, som er med på Unescos verdensarv siden 2004 er kendt for sin skønhed, og ses ofte i bøger og på postkort. Det er bl.a. her at vi finder den charmerende lille by San Quirico d'Orcia og pittoreske Pienza, som tidligere nævnt. I Pienza, som ligger oppe på en bakke, har du en fantastisk udsigt over landskabet. Vejen som går mellem Pienza og San Quirico er kendt og det er her du findes det lille fine kapel Vitaleta, som du sikkert kommer til at genkende igen fra både posters og postkort.

Det gode ved denne beliggenhed er, at foruden at være omgivet af smuk natur, så kan du besøge afskillige af regionens kulturelle byer og smukke steder. Til siena er der omkring 48 km, Arezzo ca 55 km og Firenze ca 110 km. Andre steder som er værd et besøg er Chiusi, som er kun 25 km væk, Montalcino ca. 25 km væk og Montepulciano 11 km.

Luksus under ferien


Det som er så godt ved Podere il Tiglio er at du kan købe ekstra tjenester, hvis du vil det. Du kan f.eks. bestille ekstra rengøring, ekstra skift af sengetøj, få hjem en privatkok eller deltage i sjove madlavnigskursuer. Du kan nyde toscanske middage, og få arrangeret en babysitter, hvis du ønsker. Her kan man til og og med arrangere personlig shopping service. Sig bare ved din ankomst, hvis der er noget specielt, du ønsker (det er på forespørgsel), så forsøger de at hjælpe dig på bedste vis. En lille sauna findes og jacuzzien er åben mellem 1/6-30/9.

Et komfortabelt og smagfuldt hus

Synlige træbjælper og klinker tilsammen med rustikke møbler bidrager til den rigtige atmosfære og huset er stilfuldt indrettet.

Her findes alle de faciliteter du behøver for din komfort. I køkken har du ovn, komfur, opvaskemaskine, kaffemaskine, lille køleskab med fryser (en større fryser kan findes i opbevaringsrummet), der er opvarming i huset hvis det nødvendigt, tv, internet, vaskemaskine og faciliteter til at stryge.

Skjul teksten
 
 
search map