Agriturismo i Pienza i Toscana

Palazzo Conti

Poolen Hovedbygningen Den økologiske pool Poolen Den økologiske pool Bygningen der huser Corbezzolo og Ponente Fiskedammen Vandmassagebassinet Børnepoolen Hovedbygningen set fra poolen Den økologiske pool Den økologiske pool Bygningen der huser Corbezzolo og Ponente Bord og stole til fælles brug Bord og bænke til fælles brug Bord og bænke til fælles brug
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dalen Val d'Orcia syd for Siena byder virkelig på noget af det bedste, Toscana kan præstere. Ikke nok med, at du her finder det mest betagende landskab, her er også mange fascinerende mindre byer: Montalcino og Montepulciano som jo især er kendt for deres fremragende rødvine, San Quirico d'Orcia der selv efter toscansk standard er usædvanlig malerisk og hyggelig, og miniaturebyen Pienza med de vidunderlige oste.

Mellem markerne

Og det er netop midtvejs mellem de to sidstnævnte perler af byer, at vi finder gården Palazzo Conti. Den ligger smukt i bakkerne, 700 meter fint trukket tilbage fra landevejen med 4,0 km til San Quirico d'Orcia, 5,0 km til Pienza. Landlig idyl? Ja, mon ikke!

Læs mere om Palazzo Conti

Vælg dit "vandhul"

Naturligvis er der en pool her på gården; den måler 9 x 4 meter (dybde 80-180 cm). Men det er ikke nok, for her er også en økologisk pool udformet som en lille sø på ca. 500 m (dybde fra 0 til 230 cm), som ren med vandplanter. Denne lille sø er omgivet af en grusstrand med liggestole, borde og parasoller.

Og desuden ...

Så er her for resten også en lille sø til at fiske i (men badning både frabedes og frarådes). Men heldigvis kan Palazzo Conti tilbyde mere og andet end vand. Her er således også en lille restaurant med typisk toscansk køkken, hvor det på ingen måde er obligatorisk at drikke vand. Her er også både grill og pizzaovn til gæsternes brug. Og så er her da heldigvis også Wi-Fi.

Rustikke lejligheder

Der er kun ni lejligheder på gården, lige fra studio til lejlighed med tre soveværelser. Interiøret er rustikt, som det burde være i Toscana, med synlige bjælker og stengulve. Alle har et tekøkken, hvor du kan forberede enkle måltider, og der er terrasser, hvor du kan bruge.

Læs om lejlighederne på Palazzo Conti

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Palazzo Conti

Læs personlige anmeldelser af Palazzo Conti som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Palazzo Conti. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 12 anmeldelser fra Palazzo Conti

Super beliggenhed

Roligt og velholdt sted. Fantastisk beliggenhed med kort afstand til de hyggeligste små-byer med masser af gode spisemuligheder. Udsigten fra vores lejlighed er noget af det bedste vi har haft på vores ferier i Italien. Selve poolen var lidt lille men det gjorde ikke noget da vi kun var nogle få der brugte den. Den økologiske pool er virkelig godt lavet og et super alternativ til en kølig dukkert. Restauranten virkede lidt rodet men maden var altså rigtig god og til rimelige priser.
Absolut et sted der kan anbefales.

Læs mere

Fin beliggenhed i fht dagsture men meget nattestøj

Dejligt område: Smuk beliggenhed perfekt placeret i fht. dagsture.

Lejligheden var svær at finde og værten talte kun italiensk. - Ikke et ord engelsk.

Der var meget nattestøj fra dyr: hylende hunde, skrigende påfugle og larmende frøer lige uden for vores vinduer. Ikke så fedt at blive vækket hver nat/tidlig morgen oh holdt vågen der fra.

Lejligheden var meget originalt indrettet i en overlæsset stil med lidt mange kunstige blomster, kuriosa, tekstiler på vægge, lofter og møbler til at den kunne føles rigtigt rent og pænt.

Ikke så komfortabelt eller lækkert inde, men det ydre fungerede fint med pool og badesø. Vores teresse (lejlighed Crete) havde en lidt mærk teresse med begrænset udsigt.

Læs mere

Hjertet af Toscana

Familien, der modtog os, havde omtanke for vores velbefindende og var meget servicemindede. Plantagerne, den naturlige sø, liggestolene, hængekøjerne, parkeringen og stedets skønhed var generøse. Et derudover er der Camilla, der, som resten af familien, var glad og altid i godt humør!

Læs mere

Idyllisk sted hvor der er sans for detaljen

Fantastisk hyggeligt sted i charmerende omgivelser.

Læs mere

super beliggenhed mellem skønne byer og landskab

Hyggeligt lille sted med fred og ro til afslapning. Skønne og hyggelige byer lige i nærheden. Dejlig lille restaurant på stedet

Læs mere

Hyggelig autentisk ophold

Hyggeligt sted i perfekte omgivelser. God mulighed for afslapning og samtidig besøge Mange charmerende byer indenfor kort afstand.
Rare værter. Fint udstyrede lejligheder med det mest nødvendige

Læs mere
 
search map