Agriturismo i Pienza i Toscana

Palazzo Conti

Pris fra pr. pers.
Den økologiske pool Poolen Poolen Den økologiske pool Bygningen der huser Corbezzolo og Ponente Fiskedammen Vandmassagebassinet Hovedbygningen Børnepoolen Den økologiske pool Den økologiske pool Hovedbygningen set fra poolen Bygningen der huser Corbezzolo og Ponente Restauranten Restauranten Gården set på afstand Bord og stole til fælles brug Bord og bænke til fælles brug Bord og bænke til fælles brug
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dalen Val d'Orcia syd for Siena byder virkelig på noget af det bedste, Toscana kan præstere. Ikke nok med, at du her finder det mest betagende landskab, her er også mange fascinerende mindre byer: Montalcino og Montepulciano som jo især er kendt for deres fremragende rødvine, San Quirico d'Orcia der selv efter toscansk standard er usædvanlig malerisk og hyggelig, og miniaturebyen Pienza med de vidunderlige oste.

Mellem markerne

Og det er netop midtvejs mellem de to sidstnævnte perler af byer, at vi finder gården Palazzo Conti. Den ligger smukt i bakkerne, 700 meter fint trukket tilbage fra landevejen med 4,0 km til San Quirico d'Orcia, 5,0 km til Pienza. Landlig idyl? Ja, mon ikke!

Læs mere om Palazzo Conti

Vælg dit "vandhul"

Naturligvis er der en pool her på gården; den måler 9 x 4 meter (dybde 80-180 cm). Men det er ikke nok, for her er også en økologisk pool udformet som en lille sø på ca. 500 m (dybde fra 0 til 230 cm), som ren med vandplanter. Denne lille sø er omgivet af en grusstrand med liggestole, borde og parasoller.

Og desuden ...

Så er her for resten også en lille sø til at fiske i (men badning både frabedes og frarådes). Men heldigvis kan Palazzo Conti tilbyde mere og andet end vand. Her er således også en lille restaurant med typisk toscansk køkken, hvor det på ingen måde er obligatorisk at drikke vand. Her er også både grill og pizzaovn til gæsternes brug. Og så er her da heldigvis også Wi-Fi.

Læs om lejlighederne på Palazzo Conti

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Palazzo Bandino

Chianciano Terme, Toscana

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti, Toscana

La Ferriera

Loro Ciuffenna, Toscana

Anbefalinger til dig

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Populært i Toscana

search map