Agriturismo i Pienza i Toscana

Palazzo Conti

Poolen Den økologiske pool Poolen Den økologiske pool Bygningen der huser Corbezzolo og Ponente Fiskedammen Vandmassagebassinet Hovedbygningen Børnepoolen Den økologiske pool Den økologiske pool Hovedbygningen set fra poolen Bygningen der huser Corbezzolo og Ponente Bord og stole til fælles brug Bord og bænke til fælles brug Bord og bænke til fælles brug
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dalen Val d'Orcia syd for Siena byder virkelig på noget af det bedste, Toscana kan præstere. Ikke nok med, at du her finder det mest betagende landskab, her er også mange fascinerende mindre byer: Montalcino og Montepulciano som jo især er kendt for deres fremragende rødvine, San Quirico d'Orcia der selv efter toscansk standard er usædvanlig malerisk og hyggelig, og miniaturebyen Pienza med de vidunderlige oste.

Mellem markerne

Og det er netop midtvejs mellem de to sidstnævnte perler af byer, at vi finder gården Palazzo Conti. Den ligger smukt i bakkerne, 700 meter fint trukket tilbage fra landevejen med 4,0 km til San Quirico d'Orcia, 5,0 km til Pienza. Landlig idyl? Ja, mon ikke!

Læs mere om Palazzo Conti

Vælg dit "vandhul"

Naturligvis er der en pool her på gården; den måler 9 x 4 meter (dybde 80-180 cm). Men det er ikke nok, for her er også en økologisk pool udformet som en lille sø på ca. 500 m (dybde fra 0 til 230 cm), som ren med vandplanter. Denne lille sø er omgivet af en grusstrand med liggestole, borde og parasoller.

Og desuden ...

Så er her for resten også en lille sø til at fiske i (men badning både frabedes og frarådes). Men heldigvis kan Palazzo Conti tilbyde mere og andet end vand. Her er således også en lille restaurant med typisk toscansk køkken, hvor det på ingen måde er obligatorisk at drikke vand. Her er også både grill og pizzaovn til gæsternes brug. Og så er her da heldigvis også Wi-Fi.

Rustikke lejligheder

Der er kun ni lejligheder på gården, lige fra studio til lejlighed med tre soveværelser. Interiøret er rustikt, som det burde være i Toscana, med synlige bjælker og stengulve. Alle har et tekøkken, hvor du kan forberede enkle måltider, og der er terrasser, hvor du kan bruge.

Læs om lejlighederne på Palazzo Conti

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map