Villa i Pienza i Toscana

L'Apparita

 
L'Apparita er ikke tilgængelig i øjeblikket
L'Apparita er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pienza og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Huset er perfekt til det større selskab og tilbyder den komfort, som er nødvendig for, at du rigtigt kan trives under dit ferieophold. Desuden er beliggenheden virkelig god, og herfra har du et godt udgangspunkt for at udforske en af de smukkeste dele af Toscana, nemlig Sienaprovinsen.

Bo med fantastisk udsigt

Området rundt om Pienza er kendt for sin skønhed. Du befinder dig i landlige omgivelser, og fra husets have og pool har du en fin udsigt over bakkerne, som skifter mellem brune, gule og grønne nuancer. Alt dette står i smuk kontrast til husets lidt "rå" facade. Den nærmeste by hedder Monticchiello og ligger kun ca. 1 km. væk. Her finder du et par restauranter og en bar. Hyggelige Pienza med sin fine udsigt og sine behagelige caféer finder du ca. 9,5 km. væk, og det tager ca. 15 min. at tage dertil med bil. Andre dejlige steder i din nærhed, du med fordel kan besøge, er Montepulciano, Chianciano Terme og San Quirico d'Orcia.

Er du glad for søer, så bør du sørge for at køre mod øst i ca. 50 min. (40 km.). Så kommer du nemlig til Castiglione del Lago, hvor du kan spise frokost og nyde udsigten over Trasimenersøen.

Her kan du nyde venner eller families selskab og hygge dig

L'Apparitas tilhørende have er ikke så stor, men så har du jo til gengæld hele landskabet foran dig som en storslået forlængelse. I haven finder du en skøn udendørs pool, og du kan slappe af i de behagelige solstole og søge skygge under parasollerne. Der er også stole og borde i haven, så du kan spise og drikke under åben himmel.

Om aftenen er det perfekt at trække sig ind under halvtaget, hvor der er træbord, sofa og pæne udendørs møbler. Her kan du spille spil, snakke og have det rart med dine rejsefæller, mens I nyder Toscanas lune aftener sammen.

Vi vil bede dig om at huske, at L'Apparita som så mange andre huse i Toscana ligger ud til en mindre landevej, som går mellem Bagno Vignoni og Montichiello, men denne vil formentlig ikke opleves som forstyrrende, da den ikke er så trafikeret.

Her vil du føle dig hjemme

Huset, som er på ca. 400 kvm., har 6 soveværelser og 6 badeværelser. Indretningen er rustik, og atmosfæren er hjemlig. Selvom møbler er stilmæssigt blandede, så er der en gennemgående tendens i indretning, som er typisk for regionen. Sengene kan være i træ eller stål, tagene kan være med synlige tagbjælker eller stenbuer, og gulvene er med den klassiske terracotta. I alt er der to bygninger, som ligger tæt på hinanden. Den ene er hovedhuset, og den anden er et anneks.

Læs mere om L'Apparita

Villaen på L'Apparita

Villa med 12/16 sovepladser

Huset er på 400 kvm. I alt har du 6 soveværelser og 6 badeværelser til rådighed. 4 af sengene er ekstrasenge. I hovedhuset finder du i stueetagen en stor dagligstue med åben pejs og udgang til haven, en mindre dagligstue, en mindre dagligstue, et stort køkken med ovn, opvaskemaskine, kaffemaskine mm. En trappe leder dig op til 5 dobbeltværelser, hvoraf 3 af dem har egne badeværelser med bruser, 2 fælles badeværelser med badekar, et værelse med kamin og 2 sovesofaer, samt et gennemgangsrum med 2 sovesofaer. I annekset har du en dagligstue med køkkenhjørne og et soveværelse med badeværelse, hvor der er bruser.

Skjul teksten
 
 
search map