Villa i Pienza i Toscana

Fonte all'Oppio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fonte all'Oppio er ved istandsættelsen af bygningen blevet inddelt i fire lejligheder, men man er nu gået bort fra at udleje dem separat for i stedet at leje det hele ud som én villa. Huset er en del af en stor gård, der på 35 hektar dyrker korn, frugt og oliven.

Gård i rustik stil

Trods istandsættelsen og opdelingen fremstår huset i høj grad originalt med fritliggende bjælker i lofterne, terracottagulve og rå mure. Møblementet passer godt til den rustikke stil, for det er i stort omfang antikt. Ejerne bor selv 200 meter væk, og de står altid til rådighed, hvis du har behov for dem (ellers holder de sig væk). I haven har gæsterne en 10 x 5 meter stor pool (1,50 meter dyb), grill, pizzaovn og havemøbler til deres diposition.

Læs mere om Fonte all'Oppio

Villa med 13 sovepladser (200 m²)
Villaen ligger i to plan.
- I stueetagen finder du en stor stue (stor nok til at alle 13 kan spise sammen her) med pejs og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med bruser og toilet.
- Fra en anden indgang er der på samme etage endnu en stue med mindre køkkenhjørne og pejs, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng og badeværelse med badekar og toilet.

- Fra en helt tredje indgang har vi så en tredje stue med mindre køkkenhjørne og pejs, badeværelse med bruser og toilet samt på første etage to soveværelser med dobbeltseng og et badeværelse med badekar og toilet.
- På første etage finder vi også, med adgang fra en ydre stentrappe, en stue med køkkenhjørne, to soveværelser med dobbeltseng og et badeværelse med badekar og toilet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Fonte all'Oppio

Læs personlige anmeldelser af Fonte all'Oppio som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Fonte all'Oppio. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Fonte all'Oppio

Bo i fortiden og nutiden!

Et dejligt hus.
Bygget i 1200 tallet, udvidet i 1500 tallet, men med moderne faciliteter!
I hjertet af det historiske Toscana, nær "pavebyen" Pienza!
Plads til 4 familier uden at man træder hinanden over tæerne.
Den ene lejlighed indeholder en "Folkestue" med køkken, hvor alle kan spise sammen.
De andre 3 legligheder egner sig ikke til at lave mad, selv om de har køkken.

Læs mere

Male- kunst- og kulturtur i Val d Òrcia

Vi var en gruppe på 13 personer der boede på Fonte all `Oppio med udsigt ud over det skønne toscanske landskab. Et fantastisk sted som base til et malekursus, vi lavede selv vore mad, som vi handlede ind til i Pienza. Selve huset var et autenetisk gammel stenbondehus, tidligere brugt som lille landsted. Værten kom hver dag og spurgte, om der var noget han kunne være behjælpelog med - lidt svært, hvis du ikke kan nogle enkelte italienske ord.
Vi lejede en minibus til at køre på forskellige ture - ture der skulle underbygge vores male og kunsttur. Vi besøgte Siena , vingårdsbesøg i Montalcino og Fosso Bianco i Bagni san Filippo. Et besøg i Pienza og købe lidt peccorino ost samt vandreture mellem de to dejlige byer Pienza og Montichiello var der heldigvis tid til, selv om en uge var al for lidt på dette dejlige sted.

Læs mere

Johnny og familie fra Odense Nv boede på Fonte all'Oppio i Pienza fra d. 23. til d. 30. marts 2013.

Fonte all'Oppio er et meget dejligt og smukt sted.
Jeres beskrivelse på hjemmesiden er for beskeden.
Her er alt hvad man drømmer om på en tur til Toscana.
Man bor med en fantastisk udsigt midt i den toskanske natur med fuglesang og alligevel kun en lille halv times gåtur til den dejlige "dukkeby" Pienza.
Huset er en toskansk stenhus idyl, velholdt og med alt man kan ønske sig fra brændefyret bageovn til centralvarme og gratis wifi.

Vi boede der i påsken 2013 i den uge hvor markerne blev grønne, mandeltræerne blomstrede og man kunne sidde i solvægen ved baren i via d'Amore og drømme sig bort.

Skal du til Toscana så lej Fonte all'Oppio.

Læs mere

Preben og familie fra Glamsbjerg boede på Fonte all'Oppio i Pienza fra d. 4. til d. 11. september 2010.

Jo tak, vi var faktisk rigtig glade for ferieopholdet, der fungerede fremragende for os og vores familie.
Det var et meget smukt hus med en storslået udsigt over det toskanske landskab, og alle småbyerne - og de større - i omegnen var værd at besøge. Huset var rigeligt stort til os (9 voksne og 5 børn), og swimmingpoolen var et 'hit' både for børn og voksne. Vi tager meget gerne derned igen, og har anbefalet huset til venner og bekendte. Skulle man nævne en enkel mangel var det at de fleste danskere nok gerne ville have haft en mikrobølgeovn i køkkenet, men det var der altså ikke.

Læs mere

Bedømmelse af Fonte all'Oppio

Læs mere

Bedømmelse af Fonte all'Oppio

Læs mere
 
search map