Villa i Pienza i Toscana

Fonte all'Oppio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fonte all'Oppio er ved istandsættelsen af bygningen blevet inddelt i fire lejligheder, men man er nu gået bort fra at udleje dem separat for i stedet at leje det hele ud som én villa. Huset er en del af en stor gård, der på 35 hektar dyrker korn, frugt og oliven.

Gård i rustik stil

Trods istandsættelsen og opdelingen fremstår huset i høj grad originalt med fritliggende bjælker i lofterne, terracottagulve og rå mure. Møblementet passer godt til den rustikke stil, for det er i stort omfang antikt. Ejerne bor selv 200 meter væk, og de står altid til rådighed, hvis du har behov for dem (ellers holder de sig væk). I haven har gæsterne en 10 x 5 meter stor pool (1,50 meter dyb), grill, pizzaovn og havemøbler til deres diposition.

Læs mere om Fonte all'Oppio

Villa med 13 sovepladser (200 m²)
Villaen ligger i to plan.
- I stueetagen finder du en stor stue (stor nok til at alle 13 kan spise sammen her) med pejs og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med bruser og toilet.
- Fra en anden indgang er der på samme etage endnu en stue med mindre køkkenhjørne og pejs, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng og badeværelse med badekar og toilet.

- Fra en helt tredje indgang har vi så en tredje stue med mindre køkkenhjørne og pejs, badeværelse med bruser og toilet samt på første etage to soveværelser med dobbeltseng og et badeværelse med badekar og toilet.
- På første etage finder vi også, med adgang fra en ydre stentrappe, en stue med køkkenhjørne, to soveværelser med dobbeltseng og et badeværelse med badekar og toilet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map