Agriturismo i Pienza i Toscana

Agriturismo la Collina

 
Agriturismo la Collina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo la Collina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pienza og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Kort uden for den romantiske lille by Pienza, langs vejen der fører mod Montepulciano, ligger Agriturismo la Collina.

900 m fra Pienza

Agriturismo la Collina ligger tæt på landevejen, hvorfra du kan forvente nogen trafikstøj om dagen. Det lyder vist ikke særlig hyggeligt, men den positive side af sagen er, at du befinder dig kun 900 meter fra den charmerende lille by Pienza, hvor der er smukke butikker, gode spisesteder og et fantastisk malerisk centrum.

Læs mere om Agriturismo la Collina

Økologisk pool

På gården er der et økologisk svømmebassin, hvor du kan bade i vand uden klor eller kemikalier, da vandet filtreres af planterne - men det medfører, at man ikke må lege med bold eller springe i vandet. Gården kan derfor især anbefales til voksne, der ønsker en god madras og en central placering i forhold til de mange udflugter i området.

Værelser med aircondition

Her finder du 10 værelser, der alle er udstyret med eget badeværelse, aircondition, minibar og satellitfjernsyn. Morgenmad er her naturligvis hver dag, men her er til tider også mulighed for at spise andre måltider på gården. Når vi nu er ved det med at drikke og spise, så har du også mulighed for at købe Vino Nobile di Montepulciano, Chianti og flere andre vine til en særdeles fordelagtig pris, da ejeren står bag vingården Palazzo Bandino.

Læs om værelserne på Agriturismo la Collina

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo la Collina

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo la Collina som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo la Collina. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Agriturismo la Collina

Dejligt sted med fin gæstfrihed.

Store værelser og dejlige tilhørende områder.
Mulighed for at købe Vingårdens egne produkter til særdeles rimelige priser.

Læs mere

Skøn udsigt!

Min kæreste og jeg boede tre nætter på stedet i forbindelse med vores sommerferie. Her var rent og pænt og en fantastisk udsigt ud mod Pienza fra vores værelse.
Bio-poolen var god at køle af i, men personligt foretrækker jeg nu nok en anden gang en "almindelig" pool. Rundt om huset var der flere steder, man kunne sidde og nyde et glas vin og nyde udsigten.
Desværre var restauranten lukket, mens vi var der - og morgenmaden var temmelig sølle..

Læs mere

Bengt og datter fra Kristianstad i Sverige boede på Agriturismo La Collina Pienza den 4.-7 juli 2012.

Med hensyn til vores indkvartering på Collina kan man sammenfatte det således:

Første indtryk:
- Ingen tog imod, da vi ankom, åbningstiderne var ændret, blev angivet med post-it note på døren.
- Godt fem minutter efter deres nye åbningstid indfinder sig en kvinde, der først tager sig af en kat og derefter forsøge at tale med os om vores indkvartering. Hun kan stort set ingen ord på engelsk overhovedet, udover at griner af sin inkompetence på området. Hun er også "lidt beskidt" Hun viser os til værelset og vi får nøglen, men indtjekningen er vi nødt til at ordne den næste dag, hvor vi også møder "den, der tager sig af det," en kvinde, der giver helt anderledes og positive signaler. Hun viser sig at være en meget behagelig og imødekommende kvinde.
- Da vi ventede på at de skulle åbne, gik vi rundt i anlægget og kunne konstatere, at havemøbler osv i forbindelse med haven og pool var i en "herrens rod" - de stod sådan hele vores tid. Det kløede i vores fingre - strammede man sig an et par timer - havde bagsiden været tilbage i top , men nu så det mere ud som resterne af et udsalg af lidt tiloversblevne møbler, som alle har rykket lidt i men ingen har købt her og der.
- Poolen er et andet kapitel. Vi kiggede på den og spekulerede på hvem som ønskede at bruge den. Helt grøn indeni, så hvis man havde sat sine fødder på bunden, havde man fået følelsen af bevoksning. Ikke indbydende overhovedet, så vi var ikke engang i nærheden af den under opholdet. Hvilket var trist mht hvor meget varmt det var (ca. 35 grader om dagen). Den første "dame" omtalte poolen som "biopool", men den bliver ikke mere appetitlig af den den grund.

Fortsat indtryk:
- derefter var det positivt
- Værelset var meget behageligt (kunne muligvis have været lidt grundigere)
- da vi formelt blev tjekket ind dag 2 af dame "som tog sig af det", så fungerede alt godt, fri adgang til wi-fi osv gjorde denne bolig praktisk.
- Morgenmad helt OK, når man ved, hvad italienerne serverer. Der var andet end kanger, som vi kunne spise, men som sagt ok.
- Omgivelserne på anlægget, etc. er meget behagelige .... men de ekstra timer for at få styr på manglerne på området mangler. Hende, som stod for det vaskede på et tidspunkt sin vespa i stedet - virker som forkert prioritering.
- Beliggenhed rigtig god, hvis man ønsker at tage rundt til de forskellige landsbyer i området mm.
- Var dog ingen nye håndklæder før den sidste dag, selvom jeg fulgte instruktionerne - på gulvet = skiftes eller ophængt = beholde.

Så der var blandede følelser omkring denne indkvartering. Men det er som sagt meget lidt som skal til for at dette bliver et meget dejligt ophold på landet. Poolen er imidlertid et stort projekt, hvis man skal få nogen af os til at bade i den ..... eller som datteren sagde, da vi kom hjem .... hvad der er galt med klor.

Læs mere

Bedømmelse af Agriturismo la Collina

Pienza ligger smukt i Toscanas bakkede landskab og La Collina ligger perfekt til ture i området. Nemt og bekvemt med parkering, men da restauranten ikke havde åbent (hvilket vist mere er reglen end undtagelsen) måtte der oftest køres langt efter aftensmad. Pienza har ikke meget at byde på gastronomisk, men er en sød og lille fin by.
Værelset var stort, sengene gode og rengøringen fin.
Morgenmaden var ikke værd at stå op efter. Den fremstod nærmest lidt uhumsk og kaffen måske Italiens dårligste.

Læs mere

Bedømmelse af Agriturismo la Collina

Læs mere
 
search map