Agriturismo i Pienza i Toscana

Agriturismo la Collina

 
Agriturismo la Collina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo la Collina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pienza og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Kort uden for den romantiske lille by Pienza, langs vejen der fører mod Montepulciano, ligger Agriturismo la Collina.

900 m fra Pienza

Agriturismo la Collina ligger tæt på landevejen, hvorfra du kan forvente nogen trafikstøj om dagen. Det lyder vist ikke særlig hyggeligt, men den positive side af sagen er, at du befinder dig kun 900 meter fra den charmerende lille by Pienza, hvor der er smukke butikker, gode spisesteder og et fantastisk malerisk centrum.

Læs mere om Agriturismo la Collina

Økologisk pool

På gården er der et økologisk svømmebassin, hvor du kan bade i vand uden klor eller kemikalier, da vandet filtreres af planterne - men det medfører, at man ikke må lege med bold eller springe i vandet. Gården kan derfor især anbefales til voksne, der ønsker en god madras og en central placering i forhold til de mange udflugter i området.

Værelser med aircondition

Her finder du 10 værelser, der alle er udstyret med eget badeværelse, aircondition, minibar og satellitfjernsyn. Morgenmad er her naturligvis hver dag, men her er til tider også mulighed for at spise andre måltider på gården. Når vi nu er ved det med at drikke og spise, så har du også mulighed for at købe Vino Nobile di Montepulciano, Chianti og flere andre vine til en særdeles fordelagtig pris, da ejeren står bag vingården Palazzo Bandino.

Læs om værelserne på Agriturismo la Collina

Skjul teksten
 
 
search map