Agriturismo i Piazza al Serchio i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Fælles terrasse med udsigt Legeplads ved siden af poolen Terrassen til lejligheden Casa Grande Grillområde Terrassen foran lejligheederne Gufo, Cinghiale og Scoiattolo Fælles terrasse med udsigt
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I den lille landsby Cortia modtager familien Davini deres gæster med en usædvanlig hjertevarme i de syv lejligheder. Her har du ikke kun en dejlig pool og terrasse med en skøn udsigt, du kan også frit benytte de økologiske grøntsager fra køkkenhaven.

Bliv modtaget med usædvanlig hjertevarme

I den lille landsby Cortia (der ligger 3 km fra Piazza al Serchio, hvor du finder jernbanestation og mange indkøbsmuligheder) bor familie Davini, som dyrker jorden økologisk og modtager gæster fra hele verden med en usædvanlig hjertevarme i deres syv rustikke og smagfulde lejligheder. Når du bor her, har du ikke kun adgang til en dejlig pool med en skøn udsigt, du kan også frit benytte gårdens vaskemaskine, og grill. Den lille charmerende restaurant har varierende åbningstider alt efter årstiden (se åbningsdage og -tider under fanebladet "Faciliteter"), men et par gange om ugen er der næsten altid åbent, og Giovanna laver dejlig (og rigelig!) mad, som Roberto finder på vin (-e) til.

Læs mere om Ristoro del Cavaliere

Enestående gode vandremuligheder

Alle lejlighederne har selvstændigt varmeanlæg, satellitfjernsyn og dvd-afspiller, mikrobølgeovn, køleskab, kogeblus og brødrister. I skovene, dalene og bjergene, der omgiver gården, findes der utallige velafmærkede vandrestier, og da naturen i denne så lidet kendte del af Toscana i sandhed er storslået, er der god mulighed for at afbrænde nogle af de kalorier, som det er yderst svært at komme uden om. For Giovanna kan virkelig lave mad, og der er så mange gode lokale produkter at benytte.

Læs om lejlighederne på Ristoro del Cavaliere

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Borgo dei Corsi

Ortignano Raggiolo, Toscana

Azienda Agricola Bellavista

Lajatico, Toscana

I Casali del Trebbiolo

Pontassieve, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Tenuta Quarrata

Santo Pietro Belvedere

search map