Agriturismo i Piazza al Serchio i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Fælles terrasse med udsigt Legeplads ved siden af poolen Terrassen til lejligheden Casa Grande Grillområde Terrassen foran lejlighederne Scoiattolo, Gufo og Cinghiale Fælles terrasse med udsigt
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I den lille landsby Cortia modtager familien Davini deres gæster med en usædvanlig hjertevarme i de syv lejligheder. Her har du ikke kun en dejlig pool og terrasse med en skøn udsigt, du kan også frit benytte de økologiske grøntsager fra køkkenhaven.

Bliv modtaget med usædvanlig hjertevarme

I den lille landsby Cortia (der ligger 3 km fra Piazza al Serchio, hvor du finder jernbanestation og mange indkøbsmuligheder) bor familie Davini, som dyrker jorden økologisk og modtager gæster fra hele verden med en usædvanlig hjertevarme i deres syv rustikke og smagfulde lejligheder. Når du bor her, har du ikke kun adgang til en dejlig pool med en skøn udsigt, du kan også frit benytte gårdens vaskemaskine, og grill. Den lille charmerende restaurant har varierende åbningstider alt efter årstiden (se åbningsdage og -tider under fanebladet "Faciliteter"), men et par gange om ugen er der næsten altid åbent, og Giovanna laver dejlig (og rigelig!) mad, som Roberto finder på vin (-e) til.

Læs mere om Ristoro del Cavaliere

Enestående gode vandremuligheder

Alle lejlighederne har selvstændigt varmeanlæg, satellitfjernsyn og dvd-afspiller, mikrobølgeovn, køleskab, kogeblus og brødrister. I skovene, dalene og bjergene, der omgiver gården, findes der utallige velafmærkede vandrestier, og da naturen i denne så lidet kendte del af Toscana i sandhed er storslået, er der god mulighed for at afbrænde nogle af de kalorier, som det er yderst svært at komme uden om. For Giovanna kan virkelig lave mad, og der er så mange gode lokale produkter at benytte.

Læs om lejlighederne på Ristoro del Cavaliere

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Ristoro del Cavaliere

Læs personlige anmeldelser af Ristoro del Cavaliere som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Ristoro del Cavaliere. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 149 anmeldelser fra Ristoro del Cavaliere

Perfekt til en rolig ferie

Meget søde ejere. Fantastisk mad i deres restaurant (økologisk mad).
Skønt poolområde og smukke omgivelser.
Lejligheden - Fondi - var i udmærket stand. Rent og friskt med fuldt udstyret køkken. Opleves lidt lille, men fungerede fint til os to.

Læs mere

Dejlig sted med ro og charme

Dejlig sted med fred og ro og dejlige omgivelser. Værelser Fondi som vi havde har klart de bedste udearealer og ligger skønt lige ved poolen.

Læs mere

Aflappende perle med plads til familien

Vi havde den skønneste ferie med 2 voksne og to børn i sommerene 2019. Det var præcis som på billederne en lille perle med dyr, smuk natur og en dejlig pool. Der var plads til at børn med som plaskede og larmede i poolen. Ejerene var hjælpsomme og imødekommende og lavede den skønneste mad (dog kun i weekenden). Absolut et besøg værd, dog skal man bide at der er laaangt til alt hvis man vil ud og se noget.

Læs mere

Genkendelsens glæde

Vi har været på denne skønne agriturismo to gange nu og det er stadigt et dejligt sted at besøge.

Læs mere

Herligt ophold i det toscanske landskab.

Herligt sted. Da vi kom fandtes "nødhjælpsproviant" i køkkenet i form af toastbrød, marmelade og mælk med lang holdbarhed.

Hjælpsomme værter, god mad i restauranten der var åben i weekenden.

Fin lejlighed - alt vi havde brug for fandtes (nåh ja, skal vi være helt ærlige havde det været godt med en rigtig kafemaskine, men vi lavede espresso og Nescafé).

Måske var "udepladsen" lidt trang. Da vi var tre i selskabet blev en nødt til at rejse sig når nogle fra de andre lejligheder skulle gå forbi.

Vores lejlighed fin og rummelig. Var inde og se hos naboen og den lejlighed virkede lidt mere "trang".

Læs mere

Smukt og fredfuldt

Vi har haft en skøn afslappende uge på dette fantastiske sted. Friskt, selvom lidt mørk lejlighed med smukke udsigter til alle sider. Fin modtagelse af værtsparret. Poolen var skøn efter svedige bjergvandringer. Hvis du vil tage en pause - rejs hertil.

Læs mere
 
search map