Anmeldelser af Agriturismo Al Sambuco

 
Agriturismo Al Sambuco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Al Sambuco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Piazza al Serchio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Al Sambuco

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Al Sambuco som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Al Sambuco. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Mikkel og familien fra Frederiksberg boede på Agriturismo Al Sambuco i Piazza al Serchio fra d. 4. til d. 17. juli 2010.

Positivt:
Vi (4+2+1 baby) boede i Stalla i 2 uger i juli og der var en af de bedste ferier vi har været på og er meget glade for In-Italias håndtering hele vejen igennem. Stalla er klart det bedste hus med en herlig beliggenhed i forhold til poolen, terrassen der vender direkte ud over dalen og husets størrelse. Alle huse er isolerede fra hinanden, poolområdet stort nok til alle, så det er ikke et problem at være en del af samme klynge. Billederne snyder ikke for det er billedskønt og alt er meget velholdt og nydeligt. For eksempel renses liggestolene og poolen hver dag og haveområdet passes pænt og du kan hente frugt og grønt fra haven. Huset er super, hvis man er til afslapning, ro og en udsigt man kan betages af hver dag, når man står op gennem 2 uger.
Byen har Spar købmand og et andet supermarked, legetøjsforretning, frugt og grønt, og tankstation, hvilket er nok til ikke at skulle længere væk for indkøb.

ØV:
Den sidste tur op ad bjerget tager 1 time med 30-40 km i timen gennem hårnålesving og det begrænser ens lyst til at tage på endagsture. Men det gjorde os ikke noget for vi kom for afslapningen, den gode mad, pool og hygge.
Søen er grøn og ikke lækker så regn ikke med det som en forfriskende alternativ hvor der kan bades eller sejles.

Råd:
Tag til Minnuciano – den så vi først på vejen hjem og virkede utrolig hyggelig. Piazza al Serchio har mærkelige åbningstider og nogle hele dage har intet åbent.
Første pizzaria på vej ind i P.a.S er supergodt selv om det ligner en kedelig bar udefra. Stenovn + take-out pizzaer hvis man vil nyde dem på terrassen hjemme i huset.
Glem Pisa. Turen til Firenza kan gøres på 2,5 time, hvis man skærer af og ikke kører gennem Lucca og Pisa. Torsdagsmarkedet i Castelnouvo er superdårligt – sløje tekstiler og køkkengrej til alderen 65+

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map