Agriturismo i Piazza al Serchio i Toscana

Agriturismo Al Sambuco

 
Agriturismo Al Sambuco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Al Sambuco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Piazza al Serchio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne charmerende gård, der ligger tre kilometer uden for Piazza al Serchio, producerer spelt (typisk for dette område) samt diverse grøntsager (tomater, salat, kartofler med mere), som gæsterne er velkomne til at forsyne sig med kvit og frit i køkkenhaven.

Den friske luft og de afslappende omgivelser herude på landet for enden af en lille vej gør stedet til yderst velegnet for børnefamilier, men da sandelig også for andre, der gerne vil slappe af. Neden for de to huse, hvor lejlighederne findes, ligger en stor eng, hvor vi finder et 12 x 6 meter stort svømmebassin og masser af plads til at boltre sig på for både store og små.

Læs mere om Agriturismo Al Sambuco

Gårdens mountainbikes står også til gæsternes rådighed (og de koster ikke noget), og det er desuden muligt at fiske i søen Lago di Gramolazzo, der befinder sig 4 km fra gården; du skal bare spørge, så sørger de for gratis fisketilladelse. Det er desuden muligt at bestille en ægte rustik toscansk middag på gården.

Lejlighederne på Agriturismo Al Sambuco

Treværelseslejligheden Grillo med 4 sovepladser (stueetage)

Ligger i stueetagen og består af stue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har egen haveplads med bord, stole og grill. NB. Lejligheden er mindre, mørkere og derfor væsentlig billigere end de andre.

Treværelseslejligheden Formica med 4/6 sovepladser (stueetage)

Ligger i på i en høj stueetage (men indgangen sker via en stor privat terrasse foran døren i stueplan) og består af stue med sovesofa til to personer, køkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og baeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har egen terrassse med bord, stole og grill.

Treværelseslejligheden Cicala med 4/6 sovepladser (1. sal)

Ligger i på første etage (men på grund af niveauforskellene ved huset ligger indgangen alligevel i stueplan) og består af stue med sovesofa til to personer, køkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har egen terrassse med bord, stole og grill samt en pergola med bord og bænke.

Fireværelseslejligheden Stalla med 6/8 sovepladser (stueetage / 1. sal)

Er i grunden et selvstændigt hus i to plan, som er indrettet i den gamle lade. I stueetagen finder vi stue med sovesofa til to personer og pejs, køkken og et badeværelse med bruser og toilet. På første etage er der to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og endnu et badeværelse med bruser og toilet. Huset har egen stor terrasse med bord, stole og grill.

Skjul teksten
 
 
search map