Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vi befinder os her i en del af Toscana, som selv langt de fleste toscanere ikke kender særlig godt. Heroppe i den nordvestlige del af regionen er der få vinmarker, ikke mange turister, og der er langt mellem de obligatoriske seværdigheder, men til gengæld er luften frisk, naturen uberørt, og kulinariske specialiteter som ost, pølser og meget andet (der skal opleves) usædvanlig lækre.

I Piazza al Serchio finder du tre restauranter, et supermarked, bager, delikatessebutik, bank, benzinstation, apotek og meget andet.

Piazza al Serchio betyder "markedet ved floden Serchio", for byen har siden middelalderen været et mødested for beboerne i de omkringligende dale og bjerge. Hele kommunen tæller ikke mere end 2500 indbyggere, men i byen er der alligevel togstation, således at man let kan komme til fx Lucca og Cinque Terre.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Toscana

search map