Agriturismo i Piano di Coreglia i Toscana

Al Molino della Luna

 
Al Molino della Luna er ikke tilgængelig i øjeblikket
Al Molino della Luna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Piano di Coreglia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Al Molino della Luna er en gammel vandmølle, hvis historie går tilbage til 1768. Den ligger i et frodigt åndehul i gåafstand fra Piano di Coreglia, hvor du finder flere restauranter og diverse indkøbsmuligheder.

Velbesøgt restaurant

I 2002 åbnede ægteparret Luna og Mario (sammen med deres to børn) deres agriturismo her med fire lejligheder og en restaurant, som ofte (især i weekenden) er meget velbesøgt af de lokale, der tit kommer for at holde deres fester. Ud over den gamle mølle, der rummer restauranten og to af lejlighederne, er der to mindre bygninger med hver sin lejlighed, en stor og meget velholdt have med pool (dybden går fra 80 cm) samt en rummelig parkeringsplads.

Læs mere om Al Molino della Luna

Legeplads til børnene

Alle lejlighederne har privat terrasse eller have, og så er de velmøblerede med moderne komfort såsom opvaskemaskine, satellitfjernsyn og grill. Til fritiden er her monutainbikes, bordtennis og legeplads, og til de mindste er her både børnesenge og høje stole. Alle lejligheder har et par private liggestole ved svømmebassinet, men hvis de andre lejligheder ikke er optaget, eller deres beboere ikke er hjemme, kan man naturligvis roligt også tage deres.

Prøv husets egen vin

Det er en fornøjelse at se Mario arbejde i køkkenet, for en sådan omhyggelighed med behandlingen af råvarerne oplever man ikke hver dag (eller hvert år for den sags skyld). Der er et lille velassorteret vinkort, men vi kan hilse og sige, at husets vin bestemt ikke er at kimse af. Vi mindes specielt deres hvide Pinot Grigio.

Hvis du går ind på Google Maps, får du indtrykket af at bo tæt på et industriområde, men når man befinder sig på Al Molino della Luna, skal man gøre sig omhu for at opdage, at der overhovedet findes andre bygninger i nærheden. Vegetationen i form af træer og buske er simpelthen så tæt, at man intet kan se. Vi fra In-Italia har i alt fald ikke lagt mærke til det, skønt vi har været forbi fem gange, før kunder gjorde os opmærksom på satellitbillederne.

Lejlighederne på Al Molino della Luna

Toværelseslejligheden Casa La Stalla med 2/4 sovepladser

er ca. 46 m² stor og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og sovesofa til to personer samt badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har privat terrasse på ca. 20 m² uden for indgangsdøren. Lejligheden er handicapvenlig.

Toværelseslejligheden Casa Fienile med 2/4 sovepladser

er ca. 46 m² stor og ligger på første etage tæt på svømmebassinet. Lejligheden består af køkken, stue med sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har en privat terrasse på ca. 25 m² uden for indgangsdøren.

Toværelseslejligheden Casa la Capanna med 2/4 sovepladser

er et selvstændigt lille hus på ca. 40 m² stor i to plan med indgang i stueetagen. Lejligheden består af køkken/alrum (med sovesofa), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har privat udeområde på ca. 150 m² (!).

Treværelseslejligheden Casa Luna med 2/5 sovepladser

er ca. 100 m² stor og er et selvstændigt hus i to plan. I stueetagen finder du en stor stue med pejs og et køkken. På første etage er der en stor billardstue, hvor der også er plads til to eller tre weekendsenge langs væggen (kan kun anbefales til børn eller andre fordringsløse personer), et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse. Huset har privat terrasse på ca. 40 m².

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Al Molino della Luna

Læs personlige anmeldelser af Al Molino della Luna som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Al Molino della Luna. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Al Molino della Luna

Flinke værter og dejligt sted

Det er et dejligt sted. Der er gode senge fint pool område med et sæt stole + parasol til hver lejlighed. Udflugter i nærområdet er også muligt.

Læs mere

Godt toscansk sted

Dejligt sted med super værtspar. Toscansk idyl på god og "ondt"

Læs mere

Dejligt, afslappet og smukt ophold

Vi tilbragte en uge på Al Molino della Luna med to børn i alderen 8 og 5. Vi havde et skønt ophold, meget fin og ren lejlighed, venlige og meget hjælpsomme værter og fantastisk dejlig mad i restauranten. Der var masser af gode ture i området blandt andet til Vindenes Grotte og Cinque de Terre og cykeltur i Lucca.

Læs mere

Super personlig behandling

Værtsparret var uhyre venlige og hjælpsomme. Maden i restauranten god. Lejligheden gennemsnitlig, og bar præg af gammel indelukket kampestenshus. Poolen kunne godt få en omgang lidt oftere. Ud fra beskrivelsen på In-italias website fremgik det som om den 3. soveplads var i stuen - Men det var et tre-sengs soveværelse, hvilket er noget tæt med en teenager. Men alt i alt et godt sted til intensiv afslapning og som udgangspunkt for det nordlige Toscana.

Læs mere

Margot og familie fra Egernsund boede på Al Molino della Luna i Piano di Coreglia fra d. 28. juli til d. 4. august 2012.

Turen til Toscana og opholdet ved Al Molino delle Luna har været forygende – gæstgiver familien er utrolig venlig og imødekommen, stedet er en “perle” midt i ingenting!
Lejligheden er ikke luksus, men alt er som det skal være og det er super hyggeligt.
Anlæg, haven med pool er passende til lejligheds antal og er velholdt og rengjort
Eneste minus er at der er mange myg og fluer!!
Helt sikkert et sted som kan anbefales

Læs mere

Bruno, Penny og børn fra Jyllinge boede på Al Molino della Luna i Piano di Coreglia fra d. 14. til d. 28. juli 2012.

Vi havde den store fornøjelse, at bo på Al Molino della Luna, i lejligheden Casa Luna, i sommeren 2012.
Luna og Mario, som er værterne, er meget imødekommende, venlige og rare. Da vi ankom lørdag henad eftermiddagen, blev i mødt med udslåede arme, og en kold kande hvidvin. Under hele vores ophold følte vi kun ægte varme, og inderlig imødekommenhed. Man skal lede længe efter et så ægte Italiensk sted - et ægte agriturismo. Al Molino delle Luna er et hyggeligt sted, hvor restauranten også er godt besøgt af de lokale. Dette gælder også når der er bryllup, fødselsdage eller bare hvis man skal ud og spise. Dette er i vores øjne et kvalitetstegn. Maden i restauranten er typisk italiensk, hvor man kan bestille de lækreste pizzaer og gode pastaretter. Hertil kan evt. drikkes lokal vin. Alt dette til en ganske fornuftig pris, hvor alle kan være med.
Bemærk, at restauranten kun har åbent tors-, fre-, lør-, og søndag.
Hver dag, på nær søndag, kommer der i øvrigt en brødbil hen til Al Molino della Luna hvor der kan købes godt brød. Vi prøvede også en anden bager, men måtte erkende, at brødbilens brød var det bedste og billigste. 10 brød af sandwich størrelsen koster under EURO 2,00.
Vi havde ingen problemer med huset som vi boede i. Der var lidt bier, men da vi gjorde opmærksom på problemet, så blev det ordnet. Relativ tæt ved Al Molino delle Luna ligger der en fabrik af en art. Støjen herfra er ganske lille, og var ikke til gene for os. Men forventer du FULDSTÆNDIG ro, så vil du som gæst nok bemærke dette mere end vi gjorde.
Al Molino delle Luna ligger godt geografisk hvis du ønsker at besøge Pisa, Lucca eller Firenze. Der ligger også en grotte tæt ved som kan besøges Grotta de Vento, samt hængebroen Ponte Sospeso. Men af alle de steder vi besøgte vil vi varmt anbefale nabobyen Barga. En rigtig hyggelig by - ægte Italiensk. Gå op til toppen ved kirken og nyd udsigten ud over landskabet. Der er også mange restauranter at vælge imellem. Vi valgte dem som lå i den gamle bydel og mod toppen. Alle til rimelige priser.
Vi siger mange tusind tak for en dejlig ferie, og kan varmt anbefale andre at holde ferie hos Luna og Mario. Vi kommer tilbage. Det er sikkert.
Til alle der skal på ferie i Italien vil vi gerne give dette råd: Jo mere du er åben og imødekommende, jo mere får du igen.

Læs mere
 
search map