Ferieboliger og hoteller i Piano di Coreglia

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Med sin beliggenhed i floddalen Valle di Serchio, halvvejs mellem byseværdigheden Lucca og det egentlige Garfagnana, udgør Piano di Coreglia et godt udgangspunkt for en ferie, der balancerer mellem det kulturelle i byerne og de store naturoplevelser i bjerge og dale (og måske for en tur til stranden?).

Piano di Coreglia er måske ikke specielt malerisk i sig selv, men her er godt med indkøbsmuligheder, spisesteder og caféer. I den nærliggende Ghivizzano (der næsten er vokset sammen med Piano di Coreglia) er der også togstation med gode forbindelser op og ned i dalen.

Kort over Piano di Coreglia

Klik på kortet herunder og se et detaljeret overblik over seværdigheder, byer og ikke mindst ferieboliger i området omkring Piano di Coreglia. Du kan desuden zoome ind og ud, og på den måde undersøge både de nærmeste omgivelser, og det lidt større perspektiv.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hoteller og feriehuse i Piano di Coreglia

Valle di Serchio er et populært område at have base, når man vil holde ferie i det nordlige Toscana. Der er derfor gode muligheder for at finde det helt rigtige, hvad enten man er på udkig efter et Agriturismo, eller måske et hotelværelse med udsigt til bjerge og dale. Hos In-Italia kan du nemt søge blandt flere end 1.500 ferieboliger i hele Italien, og med allerflest i regionen Toscana, som Piano di Coreglia ligger i. Brug søgemaskinen i toppen til at søge - så giver vi dig en liste over ledige ferieboliger i perioden.

Transport

Den naturlige lufthavn at benytte, når man rejser til Piano di Coreglia, er Pisa Lufthavn, som kun ligger ca. 70km væk, men finder du bedre flyforbindelser til Firenze, er det absolut også en mulighed (92km). Lej en bil og find selv vej op til byen - landevejen er generelt af en ok kvalitet og fornuftig at køre på, sammenlignet med andre steder i Italien.

I nabobyen Ghivizzano finder man togstationen, som de to byer deler (Ghvizzano-Coreglia). Herfra er det muligt at tage direkte tog til både Lucca og Pisa Centrale. Det kan klart anbefales for en dagstur, både pga. den smukke udsigt, men også for at undgå parkeringsproblemer, som kan være udtalte i netop de to byer.

Læs mere om Piano di Coreglia

Restauranter og shopping

Piano di Coreglia er generelt veludstyret med både forretninger, restauranter og barer. Det meste er samlet langs landevejen Corso Nazionale, som i grove træk ligger parallelt med floden og jernbanen. Vil man have et endnu større udbud, er det nemt at tage et smut længere op i dalen til Fornaci di Barga, hvor barer og restauranter ligger tæt langs Via della Repubblica.

Seværdigheder og udflugter

Nærområdets klart største seværdighed er middelalderbyen Barga. Udnyt dit besøg i området til at tage en halv eller en hel dag i en af de flotteste byer i Toscana - ja, måske i hele Italien. Her finder du noget af det meste originale, Toscana kan tilbyde - og i tilgift en lang række gode spisesteder med lokale retter.

Har du mod på det - og nerver af stål - kan du gå en tur over en af de længste hængebroer for fodgængere i verden. Den gruopvækkende Ponte Sospeso er mere end 200 meter lang og blev bygget i starten af 1920"erne som en genvej over en ellers ufremkommelig slugt. Det har helt sikkert gjort turen kortere, men ikke med garanti mere behagelig.

Lucca er naturligvis også et must-see. Mange superlativer kan sættes på denne toscanske juvel af en by, men sådan noget som "malerisk" og "romantisk" går helt sikkert igen i de forskellige beskrivelser. Lucca er stort set bil-løs, og dermed forfriskende afslappet - og stille - når man sidestiller med andre italienske byer. Tag på marked, spis på fantastiske restauranter, nyd den ekstraordinære arkitektur, eller tag en tur i operaen.

Skjul teksten
 
 
search map