Agriturismo i Piancastagnaio i Toscana

Podere San Giuseppe

 
Podere San Giuseppe er ikke tilgængelig i øjeblikket
Podere San Giuseppe er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Piancastagnaio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det, men Podere San Giuseppe er faktisk et gammelt bondehus med tilstødende annekser. I løbet af det sidste års tid (vi skriver dette i juni 2009) har ejerne slidt i det for at istandsætte husene og indrette seks yderst præsentable lejlighederne til udlejning (selvom de indrømmer, at de selv godt kunne finde på at flytte hertil og bo her fast).
Vi befinder os i det sydlige Toscana i den Val d'Orcia, som er så kendt i Italien, og så ukendt uden for landets grænser, på en lille bakke med udsigt over dale og bakker.

Vi fra In-Italia har fulgt arbejdet og med store øjne set, hvor hurtigt det er gået med at gøre det hele flot og frodigt. Vi tør ikke tænle på, hvor mange penge der er brugt på blomster, træer og planter, for da håndværkerne var færdige, stod grunden omkring husene helt bar og gold hen. Nu er alt grønt!

Lejlighederne er indrettet og møbleret med kærlighed. Det er tydeligt, at ejerne ikke så meget har tænkt på omkostningerne og den mulige indtjening som på at gøre det hele så godt som muligt. De er stolte over deres lejligheder, og det har de bestemt også god grund til.

Læs mere om Podere San Giuseppe

Alle lejlighederne har egen overdækket terrasse med bord og stole, her er grill, og så er her en stor fælles terrasse med svømmebassin omgivet af liggestole. Ved siden af svømmebassninet er der en stor overdækket fælles terrasse med bord og stole. Ca. 800 meter fra gården ligger en lille butik, hvor produkter fra de lokale bønder sælges direkte til forbrugerne, og ved siden af den ligger en restaurant.

Skjul teksten
 
 
search map