Ferieboliger og hoteller i Piancastagnaio

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Omgivelserne er da også noget nær ideelle for dig, som holder af aktive ferier i smuk natur. Der er rig mulighed for at udforske omgivelserne på cykel, rideture eller til fods. Dertil kommer talrige velbevarede landsbyer, som har masser af middelalderstemning. Dette finder du også til overflod i Piancastagnaios smalle gader blandt de mange flotte, rustikke bygninger.

Piancastagnaio er opkaldt efter det latinske castanea, som henviser til de mange kastanjer i området. Hvert år den 1. november afholdes festivalen “Sagra della Crastata”, hvor du kan nyde en bred selektion af lækre, lokale delikatesser baseret på kanstanjer. Dertil kommer naturligvis et godt udvalg af lokale vine.

Kort over Piancastagnaio i Toscana

Klik på kortet og få et overblik over byen, samt de hoteller og ferieboliger vi tilbyder i dette område af regionen Toscana.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

De bedste ferieboliger og hotelelr i Piancastagnaio

Her hos In-Italia Rejser kan du finde hundredvis af håndplukkede ferieboliger i Italien - særligt i Toscana er vores udvalg stort. Vil du finde de bedste hoteller, ferielejligheder og villaer i Piancastagnaio? Så indtast dine feriedatoer i søgemaskinen øverst på denne side. Så vil du hurtigt få en oversigt over tilgængelig indlogering i og omkring byen. Du kan dernæst ved hjælp af vores boligbeskrivelser nemt finde det sted, som bedst lever op til dine ønsker for ferien i Toscana.

 

Læs mere om Piancastagnaio

Skjul teksten
 
 
search map