Agriturismo i Pian di Scò i Toscana

Podere Campiglia

 
Podere Campiglia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Podere Campiglia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pian di Scò og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Podere Campiglia var oprindelig et vagttårn som senere blev ombygget til bondehus. Huset ligger på et udsigtssted og fremstår flot omgivet af en olivenplantage og en græsplæne med et svømmebassin (12 x 6 meter) for enden. Herfra er der udsigt over dalen.

Det gamle bondehus er med tiden blevet for stort til ejerne. De har istandsat huset og opdelt det i flere lejligheder som udlejes til de der søger fredelige og skønne omgivelser i det toscanske landskab.

Læs mere om Podere Campiglia

Ud over svømmebassin byder Podere Campiglia på fælles vaskerum med vaskemaskine, parkeringsplads, lille legeplads og grillområde samt egen produktion af olivenolie og vin samt friske råvarer fra køkkenhaven. Der findes i kort afstand (én km) hesteridning og en lille sø til lystfiskere. Det er også muligt at arrangere mountainbikeudlejning.

Lejlighederne er alle flot møblerede i den typiske toscanske stil (arte povera). De har bibeholdt lofter i træværk samt buer og gulve i mursten og cotto. Hver lejlighed har privat indgang, eget udendørsareal med bord og stole, pejs og satellitfjernsyn.

Skjul teksten
 
 
search map