Agriturismo i Pian di Scò i Toscana

Agriturismo I Gelsi

 
Agriturismo I Gelsi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo I Gelsi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pian di Scò og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo I Gelsi blev etableret for mange år siden og beholder stadig den oprindelige ånd: Her finder du hverken luksuriøst indrettede lejligheder eller den mest moderne komfort men et værtspar, der endnu lever efter deres ungdoms idealer.

Chiara og hendes mand flyttede på landet for et par årtier siden og fandt dette flotte hus til en rimelig pris. Så de begyndte at genetablere olivenlundene, der dækker en stor del af deres jord. Vi befinder os 350 meter over havets overflade, og skråningerne her så stejle, at der er anlagt terrassebrug overalt, som om vi var på Amalfikysten eller langs den Italienske Riviera.

Læs mere om Agriturismo I Gelsi

Ved huset findes parkeringsplads og et flot svømmebassin med tilhørende terrasse med parasoller og liggestole. Ud over ejernes egen bolig er der to lejligheder til rådighed for gæster. Indkøb kan foregå i nærliggende Pian di Scò (ca. 2 km), hvor du også finder et lille supermarked samt bank, posthus og en restarant-pizzeria.

Etværelseslejlighed Terrazza med 2 sovepladser (1. sal):
- Det er en meget lille lejlighed med en meget stor terrasse, hvorfra nydes en fabelagtig udsigt. Den består af alrum med køkkenhjørne (4 gasblus, mikrobølgeovn og brødrister), spisebord og dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden er desuden udstyret med satellit fjernsyn.

Treværelseslejlighed Giardino med 4/6 sovepladser (stueetage):
- Lejligheden ligger i stueetagen og består af lys og rummelig opholdsstue med køkkenhjørne (4 gasblus, mikrobølgeovn, ovn), pejs samt dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltseng og stort vindue med udsigt over dalen, stortbadeværelse med toilet og bruser samt udendørsområde med bord og stole samt grill. Lejligheden er desuden udstyret med satellit fjernsyn.

Skjul teksten
 
 
search map