Ferieboliger og hoteller i Pian di Scò

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Pian di Scò, som  består af to bydele: Hovedbyen Pian di Scò og fraktionen Faella, ligger ca. 30 km sydøst for Firenze, ved Figline Valdarno, hvor den nærmeste togstation også ligger. 

Dette er en by for dig, som vil opleve det klassiske Toscana og ikke mindst gerne vil have et godt udgangspunkt for at udforske vindistriktet og de mange andre seværdigheder i regionen. Der er oplagte udflugtsmål som Firenze og Arezzo inden for fornuftig afstand, men også et væld af mindre middelalderbyer og smukke naturområdet i nærområdet.

Kort over Pian di Scò i Toscana

Du kan orientere dig ved hjælp af kortet over Toscana herunder, hvor vi også har markeret placeringen af de ferieboliger, hoteller og udvalgte villaer, som vi i øjeblikke tilbyder i byen og området. Du kan på kortet også se seværdigheder og lufthavne.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Pian di Scòs historie falder frem til 1800 sammen med historien for sognekirken Pieve Romanica di Santa María a Scò, som blev bygget i år 1000 langs den gamle vej Cassia Vetus. Byen som altså har fungeret rundt om og levet i takt med kirken blev i 1809 selvstændig kommune med egen borgmester og eget byråd.

I dag har byen ca. 6.000 indbyggere og blandt dens vigtigste monumenter kan nævnes sognekirken Santa Maria, det lille, hvide kapel Casabiondo og resterne af en middelalderlig borg. I Pian di Scò og Faella tilsammen finder man forskellige bud på spisesteder og kaffebarer, banker, apoteker, posthuse og lægehuse. Endelig kan vi nævne at nærmeste lufthavn ligger ved Firenze (ca. 60 km).

Byfester: Blandt årets mange festlige tiltag i byen er den nationale fugle-messe et besøg værd. Messen finder sted i begyndelsen af oktober, og her kan man beundre adskillige smukke fuglearter.

Læs mere om Pian di Scò

Ferieboliger og hoteller i Pian di Scò

Planlægger du en ferie i Toscana? Så kan vi anbefale dig at bestille et hotelværelse, en villa eller måske en ferielejlighed i Pian di Scò. In-Italia Rejser har mange års erfaring med Toscana og kan altid tilbyde et stort udvalg af boliger i den kønne region. Finder du ikke et sted, som lever op til alle dine ønsker i Pian di Scò, kan vi derfor næsten love, at vi kan hjælpe dig med at finde en bolig i en af Toscanas mange andre små, charmerende landsbyer. Du kan eventuelt også overveje en ferie på et agriturismo i Toscana - for eksempel på en vingård - det er en ferieform hvor du udover fredelige omgivelser har et godt udgangspunkt for både kultur- og naturoplevelser. 

>> se det store udvalg af hoteller i Toscana

Skjul teksten
 
 
search map