Agriturismo i Pescia i Toscana

Le Castella

 
Le Castella er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Castella er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pescia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den lille maleriske landsby Fibbialla ligger omkring 7 km nord for Pescia. Her er uanede mængder af frisk luft, store skove, gode muligheder for vandreture (godt armærkede stier går gennem landsbyen), men for indkøb og spisesteder skal du 4½ km ned til Pietrabuona.

De to små huse ligger cirka 150 meter fra hinanden, og de har hver sin egen have med grill og udemøbler. De deles om et 7 x 5 meter stort svømmebassin (120 cm dybt), der ligger hen ved 500 meter væk på en skråning mellem oliventræerne med vidunderlig udsigt. Ved bassinet er der flere havemøbler, wc og et udekøkken. Husene er godt holdt, det gælder også deres haver. De er indrettet og møbleret på en ganske moderne og frisk facon.

Læs mere om Le Castella

Toværelseshuset Bambù med 2/4 sovepladser
- Huset ligger i to plan, men grundens hældning gør, at der er udgang til haven fra begge plan. Huset er 50 m² stor og består af stue med køkkenhjørne i skabsmøbel (fire gasblus, ovn og køleskab) og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet.

Etværelseshuset Sambuco med 3/5 sovepladser
- Huset består af ét stort rum, idet der over stuen er en hems i begge sider. Det er 55 m² stort og består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, mikrobølgeovn og køleskab) og sovesofa til to personer, en hems med enkeltseng, en hems med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet.

Skjul teksten
 
 
search map