Agriturismo i Pescia i Toscana

Le Case di Pietra

 
Le Case di Pietra er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Case di Pietra er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pescia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Malerisk som et postkort

En kilometer fra den lille landsby Malocchio, hvor der er købmand og restaurant, ligger Le Case di Pietra i ensom majestæt midt i den uspolerede natur med en dejlig udsigt over bakkerne, skovene og sletten nedenfor. I grunden er der tale om to små selvstændige huse, der ligger 40 meter fra hinanden, og ejernes eget hus, alle opført i natursten.

God kvalitet i de selvstændige huse

Her er naturligvis rigtig gode muligheder for vandreture eller for bare at nyde den absolutte ro og fred i den velholdte have, måske ved eller i poolen på 8 x 4 meter (dybde 150 cm), hvor der er liggestole, borde, stole, parasoller og to omklædningskabiner. Her er for øvrigt også køkkenhave og mange vinranker, og alle gæster opfrodres til at forsyne sig, som de har lyst til. Ordet "velholdt" bliver ved med at falde på læben, når vi skal beskrive dette sted, det gælder også indendøre, hvor begge huse er velmøblerede, og begge har egen terrasse med stor opmuret grill. Du skal blot ikke komme her i en alt for lavtgående sportsvogn, da de sidste 600 meter er ad grusvej, men almindelige biler har slet ingen problemer med at komme frem.

Læs mere om Le Case di Pietra

Toværelseslejligheden Melia med 3/5 sovepladser
- Er ca. 50 m² stor og ligger i to plan. I stueetagen er der en stue med lille køkkenhjørne (kun to kogeblus, opvaskemaskine og miniovn samt naturligvis køleskab), sovesofa til to personer og fjernsyn med satellitkanaler og dvd-afspiller samt et badeværelse med bruser og toilet. På første sal er der et soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng. Der er overdækket terrasse med havemøbler og stor opmuret grill.

Treværelseslejligheden Bersò med 4/6 sovepladser
- Er ca. 125 m² stor og ligger i to plan. I stueetagen er der en stue med køkkenhjørne (fire kogeplader, ovn, opvaskemaskine og naturligvis køleskab), sovesofa til to personer og fjernsyn med satellitkanaler og dvd-afspiller. På første sal er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med bruser og toilet. Der er overdækket terrasse og lille have med havemøbler og stor opmuret grill. Lejligheden har vaskemaskine.

Lejlighederne på Le Case di Pietra

Toværelseslejligheden Melia med 3/5 sovepladser

Lejligheden Melia er ca. 50 m² stor og ligger i to plan. I stueetagen er der en stue med lille køkkenhjørne (kun to kogeblus, opvaskemaskine og miniovn samt naturligvis køleskab), sovesofa til to personer og fjernsyn med satellitkanaler og dvd-afspiller samt et badeværelse med bruser og toilet. På første sal er der et soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng. Der er overdækket terrasse med havemøbler og stor opmuret grill.

Treværelseslejligheden Bersò med 4/6 sovepladser

Lejligheden Bersò er ca. 125 m² stor og ligger i to plan. I stueetagen er der en stue med køkkenhjørne (fire kogeplader, ovn, opvaskemaskine og naturligvis køleskab), sovesofa til to personer og fjernsyn med satellitkanaler og dvd-afspiller. På første sal er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med bruser og toilet. Der er overdækket terrasse og lille have med havemøbler og stor opmuret grill. Lejligheden har vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Le Case di Pietra

Læs personlige anmeldelser af Le Case di Pietra som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Case di Pietra. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Le Case di Pietra

Meget smukt beliggende og i fin stand

Meget velegnet til par uden børn, og som ikke har travlt. Huset ligger meget diskret i en særdeles velplejet have og med en fantastisk udsigt. Der er langt til shopping, men turen til/fra byerne er meget flot. Alt er rent og pænt.

Læs mere

Dolce vita

Meget behageligt ophold. Receptionen og receptionisten bidrog til, at vores ferie spændte godt af!

Læs mere

Kontemplation

Vi følte os meget godt tilpas i de stille og smukke omgivelser, og værterne, Silvia og Karla var utroligt søde og hjælpsomme - de er meget nemme at bo sammen med!

Det lille hus ligger smukt, og terassen med udsigt, gør hele forskellen. Huset er rent og pænt, men primitivt i forhold til køkken og badefaciliteter, men det gør ikke noget, hvis man sætter pris på enkelthed og god udsigt. Huset er nemlig pænt og rent. Det største problem er vel egentlig, at man ikke kan benytte soveværelset på første sal p.g.a. af varmen, og der er virkelig meget varmt. Der må stilles en airconditionmaskine op!! Det ville kunne bringe temperaturen lidt ned!

Læs mere

Fantastisk roligt - et lille paradis

Vi har nydt hvert minut på ferien. Skønne omgivelser og meget gæstfrie og imødekommende mennesker der ejer stedet. Vi har fået al den hjælp og information vi havde brug for. Kan varmt anbefales og vi tager gerne til samme sted igen!!

Læs mere

Marianne og rejsefæller fra Lyngby boede på Le Case di Pietra i Pescia fra d. 11. til d. 18. august 2012.

Som sædvanlig har jeg været meget glad for service og opfølgning fra jeres side – det fungerede som sædvanligt fint.
Stedet var også godt – Le Case di Pietra – det store hus til 4-6 personer er meget flot udstyret i forhold til andre steder – køkkenudstyret er helt i top – der manglede intet!
MEN jeg var glad for at jeg havde læst beretninger fra tidligere lejere – for det var noget af en gang bjergkørsel man skulle ud på op til huset. Det tog over 20 minutter at køre ned i dalen – til indkøb mv – og den første del var på meget smal vej med masser af sving. Flotte udsigter – men bestemt noget man skal regne med og også kalkulere med hvis man skal ud at spise om aftenen. Det er mørkt – meget mørkt – at køre op ad bjerget om aftenen…..
Vi skal bestemt til Italien næste år – og også denne gang vil vi bestemt kigge på hvad In-Italia har at byde på.

Læs mere

Simon og familien fra Maarslet boede på Le Case di Pietra i Pescia fra d. 9. til d. 16. april 2011 og på Agriturismo Miralduolo i Torgiano fra d. 16. til d. 23. april 2011.

Opholdet i hhv Pescia og Torgiano gik fint. Begge steder kan bestemt anbefales, og serviceniveauet har været højt.

Mht. Pescia, så får man klart den bedste udsigt i det lille hus (som vi ikke lejede), mens det større hus er mere komfortabelt. Men ikke har så meget udsigt!

Læs mere
 
search map