Agriturismo i Pescia i Toscana

Le Case di Pietra

Pris fra pr. pers.
 
Le Case di Pietra er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Case di Pietra er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pescia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Malerisk som et postkort

En kilometer fra den lille landsby Malocchio, hvor der er købmand og restaurant, ligger Le Case di Pietra i ensom majestæt midt i den uspolerede natur med en dejlig udsigt over bakkerne, skovene og sletten nedenfor. I grunden er der tale om to små selvstændige huse, der ligger 40 meter fra hinanden, og ejernes eget hus, alle opført i natursten.

God kvalitet i de selvstændige huse

Her er naturligvis rigtig gode muligheder for vandreture eller for bare at nyde den absolutte ro og fred i den velholdte have, måske ved eller i poolen på 8 x 4 meter (dybde 150 cm), hvor der er liggestole, borde, stole, parasoller og to omklædningskabiner. Her er for øvrigt også køkkenhave og mange vinranker, og alle gæster opfrodres til at forsyne sig, som de har lyst til. Ordet "velholdt" bliver ved med at falde på læben, når vi skal beskrive dette sted, det gælder også indendøre, hvor begge huse er velmøblerede, og begge har egen terrasse med stor opmuret grill. Du skal blot ikke komme her i en alt for lavtgående sportsvogn, da de sidste 600 meter er ad grusvej, men almindelige biler har slet ingen problemer med at komme frem.

Læs mere om Le Case di Pietra

Toværelseslejligheden Melia med 3/5 sovepladser
- Er ca. 50 m² stor og ligger i to plan. I stueetagen er der en stue med lille køkkenhjørne (kun to kogeblus, opvaskemaskine og miniovn samt naturligvis køleskab), sovesofa til to personer og fjernsyn med satellitkanaler og dvd-afspiller samt et badeværelse med bruser og toilet. På første sal er der et soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng. Der er overdækket terrasse med havemøbler og stor opmuret grill.

Treværelseslejligheden Bersò med 4/6 sovepladser
- Er ca. 125 m² stor og ligger i to plan. I stueetagen er der en stue med køkkenhjørne (fire kogeplader, ovn, opvaskemaskine og naturligvis køleskab), sovesofa til to personer og fjernsyn med satellitkanaler og dvd-afspiller. På første sal er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med bruser og toilet. Der er overdækket terrasse og lille have med havemøbler og stor opmuret grill. Lejligheden har vaskemaskine.

Lejlighederne på Le Case di Pietra

Toværelseslejligheden Melia med 3/5 sovepladser

Lejligheden Melia er ca. 50 m² stor og ligger i to plan. I stueetagen er der en stue med lille køkkenhjørne (kun to kogeblus, opvaskemaskine og miniovn samt naturligvis køleskab), sovesofa til to personer og fjernsyn med satellitkanaler og dvd-afspiller samt et badeværelse med bruser og toilet. På første sal er der et soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng. Der er overdækket terrasse med havemøbler og stor opmuret grill.

Treværelseslejligheden Bersò med 4/6 sovepladser

Lejligheden Bersò er ca. 125 m² stor og ligger i to plan. I stueetagen er der en stue med køkkenhjørne (fire kogeplader, ovn, opvaskemaskine og naturligvis køleskab), sovesofa til to personer og fjernsyn med satellitkanaler og dvd-afspiller. På første sal er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med bruser og toilet. Der er overdækket terrasse og lille have med havemøbler og stor opmuret grill. Lejligheden har vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

La Valle dei Castagni

Pescia, Toscana

La Rocca del Maestrino

Quarrata, Toscana

Agriturismo Canale

Montelopio, Toscana

Anbefalinger til dig

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Populært i Toscana

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map