Agriturismo i Pescia i Toscana

La Valle dei Castagni

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Den maleriske lille gruppe stenhuse langs åen går tilbage til 1700-hundredetallet. Gennem tiden er meget forandret, men husene har ikke ændret sig meget, skønt her nu er en velasfalteret vej. Ro og fred er stadig nøgleord for dette uforstyrrede lille sted. Hvis du leder efter et uspoleret hjørne af Toscana, så læs endelig videre.

Bliv modtaget med åbne arme

Lisa og hendes søn Jacopo bor her sammen med deres selskabelige hund. De dyrker jorden og modtager deres gæster med åbne arme og en usædvanlig stor hjertevarme. Deres kærlighed til gården, til arbejdet og deres gæstfrihed er så åbenlys, at den overskrider enhver sproglig barriere (men deres engelsk er ellers helt fint).

Læs mere om La Valle dei Castagni

Smag den sjældne lokale specialitet

Det er svært at yde La Valle dei Castagni retfærdighed på skrift, for det bør opleves i virkeligheden. Lejlighederne er både velholdte og godt indrettede. Enhver gourmet bør unde sig selv at smage de lokale bønner, fagioli di Sorana, de er næsten uopdrivelige uden for lokalområdet, medmindre du kommer på en håndfuld af Italiens dyreste restauranter. Og så kan du da også købe nogle af dem med hjem, for de sælges i gårdens lille udsalg (og det gør en del andre typiske lokale produkter). Når vi nu taler om mad og drikke, så hjælper Lisa og Jacopo gerne gæsterne med bordbestilling på en af de restauranter i omegnen, som de selv kan anbefale; den nærmeste er kun 3 km væk (men den har ikke åben alle ugens dage).

Private såvel som fælles borde og stole

Alle lejlighederne har et køkkenhjørne med to kogeplader, mikrobølgeovn og køleskab, og så modtager alle gæster en lille velkomstkurv. Her er naturligvis også gode borde og stole, så du kan nyde den friske luft over et glas vin, eller hvordan vi nu skal sige det... For én gangs skyld kan vi også love, at madrassernes kvalitet er god, at håndklæderne er i frotté, og kort sagt at alt fungerer. Der er også en vaskemaskine til fælles brug. I haven finder du et stort og indhegnet pool område - det er et såkaldt bio-pool hvis vandfiltrering sker med naturlige midler. Og så er her bordtennis, udstyr til bueskydning samt en lille volleyball-bane. Alle lejlighederne råder desuden over privat bord og stole, enten lige foran døren eller for foden af trappen, men der er også mulighed for at bruge et af bordene på den fælles gårdsplads.

Lejlighederne på La Valle dei Castagni

Lejlighed m. 2 soveværelser (La Dolce Vita)

I stueetagen af villaen fra det 18. århundrede. Stenvægge bidrager til en rustik fornemmelse såvel som den traditionelle toscanske stil. Her er et rummeligt køkken og stue med dobbelt sovesofa, 2 badeværelser med bruser, 1 soveværelse med dobbeltseng og 1 soveværelse med 2 enkeltsenge. Fra begge soveværelser kan du nå pool og grillplads. Lejligheden har en privat møbleret terrasse.

Lejlighed m. 1 soveværelse (Roseto)

Ligger ligger på første etage og består af stue med køkkenhjørne, endnu en stue med to enkeltsenge og hems med dobbeltseng samt badeværelse med badekar og toilet. Lejligheden har bord og stole neden for trappen.

Lejlighed m. 2 soveværelser (Tulipano)

Ligger på første etage (ejerne bor selv i stueetagen) og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, to soveværelser med en dobbeltseng og en enkeltseng hvert samt to badeværelse med bruser og toilet.

Lejlighed m. 1 soveværelse (Ortensia)

Ligger på første etage og består af stue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og hems med to enkeltsenge samt badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har en meget lille terrasse med plads til to personer foran døren, men der er godt med borde og stole nede på gårdspladsen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af La Valle dei Castagni

Læs personlige anmeldelser af La Valle dei Castagni som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Valle dei Castagni. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 14 anmeldelser fra La Valle dei Castagni

Dejligt sted

Vi havde en fantastisk ferie hos Lisa og Roberto! Hyggeligt og meget autentisk sted, beliggende på bjerget hvor der sjældent kørte en bil forbi...

Læs mere

Hyggeligt og Familiært

Fantastisk hyggeligt.

Læs mere

Bedømmelse af La Valle dei Castagni

Læs mere

Bedømmelse af La Valle dei Castagni

Læs mere

Skønt sted.

Vi var 6 voksne og 2 børn på 2 og 6 år. Boede i 3 charmerende lejligheder, fint udstyret.
Rigtigt godt sted for børn, med legeplads, boldbane, bordtennis og et fint legehus til den lille.
Fint at poolen var afspærret så helt små børn ikke lige kan komme til vandet.
Stedet ligger meget smukt, men lidt afsides og langt fra indkøbsmuligheder.
Værtsparet er meget venlige og snaksagelige. Gode udflugtsmuligheder indenfor ca. en times kørsel.
Vi havde lejet biler gennem Autoescape/Goldcar, men det kan ikke anbefales, forsikringsbetingelserne var uklare og det tog over en time at få bilerne.

Læs mere

Gæstfrihed udover alle grænser.

Lisa og Robertos gæstfrihed kender ingen grænser, så hvis man kan lide dyr (stort set alle arter er repræsenteret!) og smuk natur er dette simpelthen stedet!! Lisa og Roberta er garanter for at man som gæst får en super oplevelser i denne smukk dal (hvis man ikke er alt for bange for bjergkørsel).

Læs mere
 
search map