Anmeldelser af Il Borgo degli Agrumi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Borgo degli Agrumi

Læs personlige anmeldelser af Il Borgo degli Agrumi som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Borgo degli Agrumi. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Autentisk beliggenhed, uovertruffen service

Beliggenheden optimal for udforskning af Toscana. Moderne, stor lejlighed med alt nødvendigt. Speciel fremhævelse af Emanuela, som tager imod med SMS når vi er landet med fly, tager personligt imod i lejligheden og giver gode råd, samt står til rådighed 24/7. Helt speciel.

Pescia som feriedestination

De større byer, Sienna, Pisa, Lucca , Firenze, Bologna et must, men vælg en hvilken som helst mindre bjergby og udforsk og spis skøn mad. Eks Vinci eller Monte Carlo.

Il Borgo degli Agrumi
Rent og pænt
Gæstfrihed
 
Selve indkvarteringen på Il Borgo degli Agrumi
Lejlighed m. 2 soveværelser (Cedro)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2019
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Nyistandsat lejlighed i smuk og rolig, lille borgby med fantastisk udsigt

Det ideelle sted for turister som vil være sig selv "tæt på" og "langt væk" i italienske omgivelser. Pænt stort supermarked 5 - 10 minutter kørsel fra Uzzano, hvor der også findes restauranter. Vi holder af selv at lave mad.

De større byer i området kan nås på en halv til en hel time - Lucca, Pisa og Firenze samt kurbyen Montecatini Terme lige rundt om hjørnet dvs. max 15 minutter.

Il Borgo degli Agrumi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Il Borgo degli Agrumi
Lejlighed m. 2 soveværelser (Arancio)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2019
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map