Feriebolig i Pescia i Toscana

Il Borgo degli Agrumi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Il Borgo degli Agrumi betyder citrustræernes landsted. Det er lidt atypisk at finde citrustrærplantager i Toscana, da klima her er normalt for køligt om vinteren. Denne begrænsning gælder ikke for husets have, der vender lige mod solen og danner et særligt mikroklima, der tillader at disse sårbare planter vokser i haven.

En ferie i takt med landsbyens liv

Der findes hjørner af Italien hvor tiden ser ud til at være stoppet: landsbyen Uzzano ligger på toppen af en panoramisk bakke og hører så absolut til disse små hemmelige steder. Når du har parkeret bilen (den er nødvendig at have med for at bo her) vil du trække vejret noget anderledes op ad landsbyens brostensbelagte stier og smalle gader. Hovedvejen går op ad bakken fra den historiske byport til torvet, hvor kirken engang samlede alle indbyggere på deres helligdage. Fra den ene køkkenhave til den næste, gennem mindre kapeller og kirker og duftende balkoner, fandtes der glæden ved at leve i små grupper. I byen Uzzano finder du ikke noget, der kan distrahere stilheden og roen, intet der kan distrahere dit behov for at udvinde dig til verden i et par dage. På Borgo degli Agrumi vil du blive mindet om at der stadig findes steder med absolut ro i vores hurtigkørende verden.

Kør til Pescia for byliv

De otte hårnålesving, der adskiller landsbyen fra byen Pescia, er en stigning til den absolutte ro. Neden for bakken, i Pescia finder du et udvalg af butikker. Det er også fra Pescia at du vil køre videre til Toscanas mange udflugter ved at benytte dig at motorvejen mellem Firenze og kysten.

Et forfriskende panorama

Fra det gule hus Il Borgo Degli Agrumi står du over for et panorama, som du vil mindes i lang tid i dine dagdrømme. Det dejlige have byder på citrustræer, der danner en eksotiske ramme over markerne længere nede i dalen. Haven er vendt mod solen fra morgen til aftenen - her kan du nyde la dolce vita, som italienerne lever det meste af deres liv. Et glas vin, lidt hjemmelavet mad på tallerknen og nærheden er ingredienserne til landsbyernes tilværelse.

Læs mere om Il Borgo degli Agrumi

Glæd dig til en veludstyret feriebolig

Il Borgo Degli Agrumi står hængende på 250 meter højde. I haven er liggestole og parasoller til alle husets fem lejligheder. Hvorvidt dagen er tilbragt på udflugt, eller med afslapning i haven kan du vælge om du vil køre ned til Pescai for at finde et spisested eller om du selv vil tilberede din aftensmad i lejlighedernes veludstyret køkken: ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, vaskemaskine supplerer komforten af ??lyse og omhyggeligt møblerede lejligheder, som er desuden udstyret med aircondition, tv og wi-fi internetforbindelse.

For mange af os, der kommer fra en travl hverdag, vil roen i byen måske være uberoligende de første timer - eller dage. Ingen restaurant, ingen butik, kun folk der hilser og gå stille - nu og da - for at besøge naboen eller for at plukke et par tomater og en løg i køkkenhaven til deres salat. Tør du være med i landsbyen stille liv?

Læs om lejlighederne på Il Borgo degli Agrumi

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map