Agriturismo i Pescia i Toscana

I Pianacci

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her er masser af frisk luft og frodige grønne omgivelser oppe i bakkerne (ca. 450 meter over havets overflade) over den lille romantiske landsby Uzzano, og den eneste støj kan eventuelt komme fra skovens dyr og hestene på marken overfor.

Hesteglæde og cykelform

Ejerne af I Pianacci er yderst hesteglade, hvilket da også tydeligt ses af navnene på lejlighederne, der alle er opkaldt efter amerikanske hesteracer. De har også en rideskole, der ligger i forbindelse med ejendommen (ca. 150 m derfra). Og er du den cykelglade type, er der gode udfordringer på vejene i området - der endda kan forekomme meget stejle. I haven og på den store grund omkring huset er der god plads til, at børn i alle aldre kan løbe frit omkring og more sig uden den mindste frygt for trafikken eller for at genere andre. I haven er der desuden et flot svømmebassin (12 x 6 meter) og hele to store opmurede griller. Det eneste lille minus ved dette ellers så hyggelige sted er den isolerede beliggenhed, for her er ca. 6 km til nærmeste indkøbsmuligheder og spisesteder i Pescia (der ligger ganske vist en restaurant ca. 200 meter nede ad vejen, men den er kun åben i weekenden).

Karakterfulde lejligheder og stort fællesrum

Lejlighederne er nydelige og alle fire indrettet med møbler i den traditionelle rustikke stil; de har alle eget bord og stole foran huset. Her er også et stort fællesrum med køkkenfaciliteter og bord til 16 personer, således at en større gruppe kan bo her sammen.

Toværelseslejligheden Paint med 2+2 sovepladser
- Ligger i stueetagen og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet.
Toværelseslejligheden Palomino med 2+2 sovepladser
- Ligger i to plan med indgang i stueetagen, hvor der er af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer. På første sal er der soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet.
Toværelseslejligheden Quater med 2+2 sovepladser
- Ligger på første sal og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet.
Toværelseslejligheden Appaloosa med 2+2 sovepladser
- Ligger på første sal og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Borgo della Limonaia

Montecatini Terme, Toscana

Borgo dei Lunardi

Cerreto Guidi, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Borgo della Limonaia

Montecatini Terme, Toscana

Populært i Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map