Agriturismo i Pescia i Toscana

I Pianacci

 
I Pianacci er ikke tilgængelig i øjeblikket
I Pianacci er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pescia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her er masser af frisk luft og frodige grønne omgivelser oppe i bakkerne (ca. 450 meter over havets overflade) over den lille romantiske landsby Uzzano, og den eneste støj kan eventuelt komme fra skovens dyr og hestene på marken overfor.

Hesteglæde og cykelform

Ejerne af I Pianacci er yderst hesteglade, hvilket da også tydeligt ses af navnene på lejlighederne, der alle er opkaldt efter amerikanske hesteracer. De har også en rideskole, der ligger i forbindelse med ejendommen (ca. 150 m derfra). Og er du den cykelglade type, er der gode udfordringer på vejene i området - der endda kan forekomme meget stejle. I haven og på den store grund omkring huset er der god plads til, at børn i alle aldre kan løbe frit omkring og more sig uden den mindste frygt for trafikken eller for at genere andre. I haven er der desuden et flot svømmebassin (12 x 6 meter) og hele to store opmurede griller. Det eneste lille minus ved dette ellers så hyggelige sted er den isolerede beliggenhed, for her er ca. 6 km til nærmeste indkøbsmuligheder og spisesteder i Pescia (der ligger ganske vist en restaurant ca. 200 meter nede ad vejen, men den er kun åben i weekenden).

Læs mere om I Pianacci

Karakterfulde lejligheder og stort fællesrum

Lejlighederne er nydelige og alle fire indrettet med møbler i den traditionelle rustikke stil; de har alle eget bord og stole foran huset. Her er også et stort fællesrum med køkkenfaciliteter og bord til 16 personer, således at en større gruppe kan bo her sammen.

Toværelseslejligheden Paint med 2+2 sovepladser
- Ligger i stueetagen og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet.
Toværelseslejligheden Palomino med 2+2 sovepladser
- Ligger i to plan med indgang i stueetagen, hvor der er af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer. På første sal er der soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet.
Toværelseslejligheden Quater med 2+2 sovepladser
- Ligger på første sal og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet.
Toværelseslejligheden Appaloosa med 2+2 sovepladser
- Ligger på første sal og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af I Pianacci

Læs personlige anmeldelser af I Pianacci som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af I Pianacci. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra I Pianacci

En ekstraordinær familieferie

Ferie på 14 dage (fra d. 13. august) som vi holdt sammen med vores to børn. Behagelig atmosfære, ferie-egnede rammer midt i Toscanas hjerte. Ejerne var meget opmærksomme over for gæsterne. Vi vender tilbage...

Læs mere

Super Super

Dejligt lille hyggeligt sted. Børnevenligt. En stor dejlig grill. Mange aktiviteter (bordtennis, dart, bue og pil, hesteridning spil osv).
God udgangspunkt til cykelture i bjergene.
Meget søde og venlige værter.

Læs mere

Fred og ro

Dette er et dejligt fredeligt sted, hvor hele familien kan slappe af og nyde stilheden. Der er et godt poolområde med mulighed for flere aktiviteter bl.a. Bordtennis, dart, m.m.. Du skal være indstillet på, at der er heste som naboer og dermed hestelugt. Vi havde lejligheden Paint med egen skyggefulde terrasse, som vi brugte flittigt. Vi kan bestemt anbefale stedet. Værterne er meget gæstfrie og hjælpsomme, når der er brug for det.

Læs mere

Absolut "best value"

Hvor der er vilje, er der vej .. sådan fandt vi heldigvis endelig den lange og smalle vej op til I Pianacci. Vel fremme blev vi hjerteligt budt velkommen af ejeren Stefano, der engageret og imødekommende viste os rundt og fortalte om stedet og dets muligheder – på bedre engelsk end vi selv kunne diske op med :-). Hvis man kort skal sammenfatte vores indtryk af I Pianacci, må det være ”mest for pengene”. Her er fine og karakterfulde lejligheder, flot poolområde med stor pool, rigelig med liggestole, tilmed af træ, et overdækket loungeområde til afslapning og ikke mindst: husets udmærkede bordvin til 2,50 € flasken. Desuden er der gratis wifi over det meste I Pianaccis område.
Der er ikke udsigt fra selve I Pianacci, men gå bare en lille tur og landskabets højdeforskelle og milelange ”kig” viser sig snart.
Vi vil ikke tøve med at anbefale I Pianacci som udgangspunkt for en Italienstur. Dog skal man være opmærksom på, at vejene herfra og ud til turistmålene Firenze, Siena og selve Chianti-området er stærkt trafikerede og det tager mindst dobbelt så langt tid som beregnet at køre rundt. Desuden er hele Arno-dalen tæt bebygget og industrialiseret, så det er ikke her man får sine "Toscana-øjeblikke". En god idé er at stille bilen i Pescia og tage toget til Firenze, og brug i stedet bilen til at besøge de nærliggende og smukke byer Pistoia og Lucca (en god halv times køretur). Resten af ferien kan man eventuelt leje cykler og prøve kræfter med det meget smukke og bjergrige landskab lige udenfor døren eller snuppe endnu en god bog i solen ved poolkanten. Bedste anbefalinger herfra.

Læs mere

Toscana

Det var en fantastisk ferie med jer. Vi ønsker at komme tilbage næste år. Hold os meget gerne ajour. Kørselsvejledning til huset bør dog forbedres. Hilsen, Thomas Pertz

Læs mere

I Pianacci.

Vi har haft fornøjelsen at besøge denne fantastiske perle godt gemt oppe i bjergene, med ca. 5 km ned til Pescia by, til den nærmeste sted hvor man kan handle. Man skal ikke være bange for at køre på smalle veje, da opkørselen op til lejlighederne er meget stejl og smal. Et fantastisk sted for folk som cykler som min mand gør, med de stejle bjerge som kan være udfordrende. Dette sted er utroligt smukt, og med den tilhørende rideskole er det ideelt for familier med børn. Poolen er også meget børnevenlig. Værten Stefano er enormt imødekommende og venlig, samt det hollandske par Cindy & Raymond som arbejder på stedet er nogle fantastiske mennesker. Stedet kan klart anbefales og vi vil klart besøge stedet igen.

Læs mere
 
search map