Anmeldelser af I Cardellini

 
I Cardellini er ikke tilgængelig i øjeblikket
I Cardellini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pescia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af I Cardellini

Læs personlige anmeldelser af I Cardellini som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af I Cardellini. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jette og Carsten fra Vejle boede på I Cardellini i Pescia fra d. 16. til d. 24. september 2007.

Vi har været meget tilfredse med jeres serviceniveau. Vi havde en rigtig dejlig, solrig ferie i Toscana midt i september. Stedet var helt perfekt og vi var meget tilfredse med lejligheden. Det er meget søde og venlige udlejere, som vi fik en del snak med - ikke mindst om deres lille vinproduktion, olivenolie mv., det var rigtig hyggeligt. Stille og roligt område med en dejlig udsigt til bjergene, som vi nød fra terrassen. Dejligt med den korte afstand til det store supermarked, som bare har alt - frisk kød, fisk, brød og meget andet, det overraskede os at det var så stort. Pescia er en lille hyggelig by, som ligger meget centralt i forhold til Firenze, Lucca, Pisa, en tur til kysten og Siena, og vi fik da også hurtig fundet vores stamcafé hvor vi fik en cappuccino hver dag. De skønne mindre byer i området er også et besøg værd. Cardellini har mere end levet op til vore forventninger, og vi kunne bestemt godt tænke os at komme der igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Gregers og Anne-Marie fra Frederiksberg boede på Parkhotel Oasi i Garda fra d. 27. til d. 28. juli 2007, på I Cardellini i Pescia fra d. 28. juli til d. 4. august 2007 og på Palazzo Bandino i Chianciano Terme fra d. 4. til d. 11. august 2007.

Garda
Det var et dejligt hotel, der lå tæt ved vandet. Vi havde "kun" én overnatning, men kan klart anbefale hotellet. Gode værelser, dejligt pool, fin betjening og ok mad. Klart et hotel vi ville bruge igen, hvis vi skal bo ved Gardasøen.

Pescia/I Cardellini
En rigtig dejlig bolig. Alt virkede forholdsvist nyt. Fin lille terrasse foran lejligheden og rigelig plads til fire personer. Området er fint, og der er gode udflugtsmuligheder. Hyggelig restaurant i byen (Hos Laura), hvor vi spiste en del gange. Specielt var de fantastiske til at tage i mod de ældste i familien (to på 80 år.). Vi havde en dejlig uge og nød godt af værternes hjælpsomhed, specielt da vores bil gik i stykker, men også med at ringe til restaurant og bestille bord. Der mangler kun en rigtig pool, men bassinet var ok og pænt rent.

Chianciano Terme/Palazzo Bandino
Fin lejlighed, men meget slidt og knap så rent som I Cardellini, hvor vi kom fra. Den lejlighed vi havde, ville nok være mere egnet til en familie med to børn end til fire voksne, som vi var. Omgivelserne er meget fine, og der er en dejlig stor pool, som vi nød meget. Man kan også fremhæve restauranten på stedet. For 20 euro får man 4 retter mad og al den vin, man kan drikke til. Dejligt for både børnefamilier og ældre. Chianciano Terme er en lidt mondæn by, med ældre turister, dejlige forretningen gode shopping muligheder, men så ikke så meget mere. Af udflugt muligheder kan nævnes: Montepulciano, Cortona og den lille by Pienza.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Conny og Lars fra Aabenraa boede på I Cardellini i Pescia fra d. 28. juli til d. 4. august 2007.

Vi har været glade for byen og området, specielt var vi glade for at området ikke var så overrendt af turister og at det var et stykke fra bycentrum, således at vi oplevede en ro og fred. Opholdsstedet levede op til vores forventninger, der levede helt op til den beskrivelse vi fandt på in-italias hjemmeside. Boligen var meget veludstyret, sågar med strygejern og strygebræt. Udlejerne var meget imødekommende og hjælpsomme. Et tip til de næstkommende burde være at købe udlejers rødvin. Den er et kup til prisen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Britta og familien fra Højbjerg boede på I Cardellini i Pescia fra d. 7. til d. 21. juli 2007.

Tak, vi havde en fantastisk ferie.

Området var helt suverænt, når man har cykelsport som interesse. Vi brugte ikke byen Pescia udover supermarkedet, isbaren og pizzabaren tæt på lejligheden. Men kørte til Lucca og Montecatini, når vi havde behov for byliv.

Opholdsstedet har levet helt op til vores forventninger. Lejligheden er stor og rummelig, pæn og ren. Omgivelserne var dejlige. Vores børn havde stor glæde af at udforske området omkring godset og op ad bjerget, hvor de sagtens selv kunne gå op, da der stort set ingen trafik var (blind vej). Swimmingpoolen var fin til børn, men voksne kunne nok ønske sig en lidt større model. Det var lidt ærgerligt, at børnene ikke måtte spille bold nogen steder.

Til aktiv ferie er stedet helt perfekt. Der er gode cykelruter og turen op til Monte a Pescia er en god morgenløbetur. Har man behov for strandliv ligger stranden 30-40 minutters kørsel på motorvej. Der er i det hele taget gode muligheder for spændende dagsudflugter til Pisa, Firenze, Modena (Ferrari) og mange andre spændende steder.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Stine og hendes familie fra Køge boede på I Cardellini i Pescia fra d. 2. til d. 9. september 2006.

Stedet ligger uden for centrum, så det indbyder ikke til en lille aftengåtur i den hyggelige by, med mindre man benytter sig af bilen. Til gengæld er lejlighederne store og et godt udgangspunkt for Firence, Lucca og Pisa. Der er små 10 min. gang til stationen, hvorfra der går tog til ovennævnte (dog kun 1gang i timen med pause midt på dagen). I nærheden findes også et stort supermarked. Ejerne er meget venlige og hjælpsomme.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Christian og hans familie fra Espergærde boede på I Cardellini i Pescia fra d. 2. til d. 16. juli 2005.

Vi har været meget glade for ferien og vores bolig. Beskrivelsen af bolig og området levede fuldt op til det vi oplevede. Måske var beskrivelsen af boligen mere "negativ" end hvad vi oplevede (advarsel om trafik som vi ikke syntes at observere).

Et enkelt godt råd: Kørselsvejledningen "de sidste km" fra motorvejen kunne godt være mere præcis.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Hans Eigil og familie fra Bylderup Bov boede på I Cardellini i Pescia fra d. 30. juli til d. 6. august 2005.

Jeg kan anbefale vores feriested. Vi troede at det lå midt i byen, men alligevel var det lidt på afstand fra den større vej. Det er som sagt rart for børn med det rene bassin (renses to gange daglig af Vincenzo. Han er ikke så godt til engelsk , men det er hans kone. Han er til rådighed for hjælp til udflugter og spisesteder med mere.Pescia er et godt udgangspunkt for mange udflugter , da det ligger meget centralt i forhold til Pisa , Firenze og havet. Jeg kan anbefale Lucca. Det er en hyggelig by , hvor den gamle bydel er afgrænset af en bymur. Demn er hyggeligere end Firenze en højsommerdag og ikke så overrendt. Der er ikke så meget kunst( stauer og lign) som i Firenze , men der er meget hyggeligt at gå i gaderne med små butikker, gamle haver og smukke kirker. Vi besøgte Vinci, der er en dejlig tur fra Montesummano Terme gennem bjergene dertil. Et besøg ved havet er hurtig gjort med motervejen og ikke så dyrt. Vi har udflugtsmål nok i området til en ny tur senere. Bag Pescia er det pescianske Schweiz med gamle middelalder byer og en smuk natur. De varme kilder giver mulighed for at bade på en anden måde. Til Massa og Carrara (marmorbjergene) er der ikke langt. Det er et område der ike er så meget besøgt men bestemt en ferie værd. Er man blomsteinteresseret er der dejlige spændende haver inden for 10 km omkreds der er værd at se på.

Alt i alt en dejlig ferie, hvor vejret ikke svigtede.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map