Agriturismo i Pescia i Toscana

I Cardellini

 
I Cardellini er ikke tilgængelig i øjeblikket
I Cardellini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pescia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Disse tre lejligheder ligger side om side i en nyistandsat bygning, der tilhører et meget stort gods. Vi befinder os på landet mellem de to fascinerende kulturbyer Lucca og Pistoia, nærmere betegnet kort fra Pescia, som de færreste nok har hørt om, men som bestemt fortjener mere opmærksomhed.

Det er mildest talt forbløffende, hvor meget man kan få for pengene, når man kommer væk fra det allermest centrale Toscana. Lejlighederne er nemlig absolut nydeligt møbleret, køkkenerne er rigtig gedigne med 4 gasblus, ovn og køleskab, og så har de alle en ret stor privat indhegnet terrasse med havemøbler lige foran døren. Udsigten er smuk, for i baggrunden ser man bjergene over Pescia, som kaldes "Det toscanske Schweiz". Og så er her tilmed kun 500 meter til indkøbsmuligheder, restaurant og café! Og ca. 200 meter længere væk ligger togstationen i Pescia, hvorfra man kan komme til Lucca på ½ time og Firenze på 1 time.

Læs mere om I Cardellini

Der er faktisk kun to ting, der trækker ned dette sted. Dels går en lille landevej lige forbi lejlighederne, og selvom den er yderst lidet befærdet, så passerer der selvsagt en bil i ny og næ, og dels så er svømmebassinet i den store grønne fælles have ikke noget at skrive hjem om: Det er opstammet og kun 5 meter i diameter. Men så er alt det dårlige også sagt.

Skjul teksten
 
 
search map