Hotel i Pescia i Toscana

Albergo San Lorenzo & Santa Caterina

 
Albergo San Lorenzo & Santa Caterina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Albergo San Lorenzo & Santa Caterina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pescia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der er ikke noget at være i tvivl om, når du nærmer dig ad landevejen, som fra Pescia går nordpå, op mellem de bjerge, der er så frodige og grønne, at området har fået tilnavnet "Det toscanske Schweiz".

Bo i de gamle papirmøller

Hotelkomplekset er imponerende stort med over 70 værelser og en række lejligheder, og er indrettet i to smukke gamle stenbygninger. De stammer begge fra 1700-tallet og er opført som papirmøller langs floden. Papirindustrien var i århundreder fremherskende i denne del af Toscana, og de gamle fabriksbygninger præger den dag i dag landskabet. Heldigvis er de alle fra en tid, hvor sådanne bygninger var en nydelse for øjet. Papirfremstillingen ophørte først her i henholdsvis 1960 og 1975, og der skulle derpå gå mange år, før man fandt på at indrette disse tvillingehoteller i dem. I dag står de så som et minde om en tid, der er svunden, og som et eksempel på godt genbrug!

Læs mere om Albergo San Lorenzo & Santa Caterina

Bad i floden eller poolen

Ud over alle værelserne, er her to restauranter, bar, konferencesal og, hvis du ikke vil bade i floden, en 20 x 8 meter stor pool. Værelserne er alle udstyret med eget badeværelse (med bruser, hårtørrer og toilet), aircondition og satellitfjernsyn.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Albergo San Lorenzo & Santa Caterina

Læs personlige anmeldelser af Albergo San Lorenzo & Santa Caterina som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Albergo San Lorenzo & Santa Caterina. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Albergo San Lorenzo & Santa Caterina

Bedømmelse af Albergo San Lorenzo & Santa Caterina

Læs mere

Super poolområde

Hotellet er fantastisk - en gammel mølle, som er velbevaret - og poolområdet er skønt. Men desværre ligger hotellet et stykke uden for byen i et lidt uinteressant område, så hvis man vil have vin til maden, må man spise på hotellets restaurant, som er elendig både hvad angår rammer, service og mad. De fleste gæster har halvpension, og der er ikke noget reelt alternativ på stedet, hvis man ikke ønsket det. Wi-fi kun i receptionen og air-con uvirksom.

Læs mere

forventninger ikke indfriet på Albergo san lorenzo

Hej In Iatlia
Vi har haft en mini ferie ( 3 dage ) på Albergo San Lorenzo.
vi var forventningsfulde til opholdet ud fra billeder på jeres hjemmeside.
Vi blev henvist til værelser på Santa Catarina, ( anekset ) , hvor værelser er mørke og ikke bragt op til standard, af hvad vi forventede.
air condition udeldte rigtigtig meget vand ved indgagsdøren og i begge væresler var der en mislugt fra air condition, som om væsken trængte til udskiftning.
Lyset i gangen virkede ikke da vi kom, lampeskærm på sengebordet var slået itu, standerlampe i værelset måtte " læne" sig op af muren for ikke at vælte.
I badeværelset, var der stadig borehuller i væggen efter ombygnig af spejlarrngementet.
Lydisolering til nabo værelset, var så dårlig at man meget tydeligt kunne høre både samtale og alt hvad det foregik i værelset ved siden af.
Morgenmad i forbindelse med opholdet var fint.

Læs mere

For langt væk fra byen

Min kæreste og jeg boede tre nætter på stedet i forbindelse med vores sommerferie. Stedet var valgt ud fra, at der ikke var langt til Pisa..
Værelset var fint og med en fin udsigt. Der var aircondition, som vi var meget glade for til trods for, at den larmede meget. Personalet i receptionen var meget søde og hjælpsomme og tog imod med oprigtige smil.
Desværre var beliggenheden i forhold til Pescia ikke så god til vores behov. Vi var nødt til at starte bilen for at komme ind til byen og finde en restaurant - vi ville gerne være gået. Især fordi Pescia er træls at køre i med mange underlige ensrettede veje mm. Vi fandt dog, efter receptionistens tip, et godt sted at parkere og derfra gå ind til byen.
Første aften besøgte vi restauranten på nabohotellet, som vores hotel samarbejder med. Men idet vi ikke havde bestilt vores ophold inklusiv halvpension og derfor skulle bestille a la carte, gik det helt i ged for dem.. Sjældent har jeg fået så ubehøvlet en service, hvor vi var utrolig tæt på at gå uden at betale! Den kan vi ikke anbefale!

Læs mere

Ove og rejsefællen fra Vejby boede på Albergo San Lorenzo & Santa Caterina i Pescia fra d. 8. til d. 12. august 2011.

Takk, turen gikk meget godt, og vi gir med glede en tilbakemelding.

Albergo San Lorenzo er et arkitektonisk spennende hotell med en flott beliggenhet. Værelset vårt og badet var stort, komfortabelt og rent og fremfor alt vidundelig stille (fantastisk å oppleve i Italien!), og betjeningen meget vennlig og service-minded.

Morgenmaten var O.K. Men skal vi være meget spesifikke, så savnet vi friskere frukt og grovere brød som alternativt til det hvite litt tørre brød.

Bassenget åpnet først klokken 10.00 hvilket var beklagelig da vi meget gjerne ville hatt en svømmetur før morgenmaten og dagens sightseeing.

Men alt i alt var dette et deilig sted som vi meget gjerne vil komme tilbake til. Vi takker også In Italia for god service og hjelp til nok en gang å finne fram til et godt og passende oppholdssted for oss.

Læs mere

Jens og familien fra Bredsten boede på Albergo San Lorenzo & Santa Caterina i Pescia fra d. 13. til d. 17. juli 2011.

Umiddelbart manglede vi opholdsareal udenfor, der var kun stole og borde samlet ude for swimmingpoolen så der var ingen ro. Desuden vil vi i særdeleshed nævne, at swimmingpoolen var for lille.
Stedet var flot og godt rentholdt.

PS: Det undrede os, at personalet/restuaranten ikke var bedere til engelsk.

Læs mere
 
search map