Agriturismo i Pescia i Toscana

Al Pino

Ibis Giglio Giglio
 
Al Pino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Al Pino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pescia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

To kilometer uden for den charmerende, og aldeles oversete, by Pescia ligger disse to pittoreske gamle bondehuse i en fredelig og frodig dal.

I bunden af dalen er der et lille vandløb, der også gennemstrømmer haven. De to huse ligger omkring 50 meter fra hinanden, og da begge har privat terrasse med bord og stole, men samtidig også gode muligheder for fælles ophold inden og uden døre, kan de lige godt lejes samlet og hver for sig. I den store have er der et godt svømmebassin på 12 x 6 meter (dybde 135 cm) med liggestole og parasoller samt en lille fodboldbane. Grunden er for resten 20.000 m² stor, så her er plads nok til alle. Omkring 700 meter asfalteret vej adskiller husene fra landevejen, og så snart du kommer ud på den, finder du hele to restauranter.

Læs mere om Al Pino

Toværelseslejligheden Ibis med 2/4 sovepladser
- Dette lille selvstændige hus er 50 m² stort og ligger i to plan. I stueetagen er der stue med køkkenhjørne (fire gasblus, køleskab og opvaskemaskine), fjernsyn og sovesofa til to personer. På første sal er der et soveværelse (i grunden en hems, men så vellavet og godt afskærmet, at indtrykket er et rigtigt værelse) med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet. NB. Opvarmning er ikke mulig i denne lejlighed.

Syvværelseslejligheden Giglio med 8 sovepladser
- Dette selvstændige hus er hele 280 m² stort og ligger i to plan. I stueetagen er der en opholdsstue med pejs og et imponerende køkken en suite. Køkkenet har et stort opmuret arbejdsbord, fem gasblus, ovn, opvaskemaskine, stort køleskab og fryser. Alle flader er i carraramarmor. Her er også en stor spisesal med et langbord, hvor der let kan sidde 18 personer. I denne stue er der i et hjørne en malerisk og velfungerende pizzaovn. Her er også et badeværelse med bruser og toilet samt et vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. På første sal er der to soveværelser med dobbeltseng, to soveværelser med hver to enkeltsenge, et badeværelse med spabadekar og toilet, et badeværelse med bruser og toilet, et lille køkken og en lille spisestue. Der er satellitfjernsyn.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Al Pino

Læs personlige anmeldelser af Al Pino som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Al Pino. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Al Pino

Fantastisk lille perle med god beliggenhed

hyggeligt lille sted tæt på lokale spisesteder og den hyggelige by Pescia. Kunne godt have brugt en velkomstfolder med info om vaskemaskine, internet mm. da det ikke var muligt at kommunikre meget med kontaktpersonen. Desuden var vandt i poolen 'grønt' 3 dage ud af 6-7. Tror det skyldes at det regnede en del og at pumpen dermed ikke kunne følge med - men vi fik ikke besked om noget fra ejeren og fravalgte derfor poolen disse dage

Læs mere

Hus i skønne omgivelser

Svært at finde da adresse på GPS ikke rammer det rigtige sted.
Et skilt ved landevejen på ankomstdagen med Al Pino ville hjælpe.
Knive i køkken kunne godt tåle en udskiftning.
Et dejligt hus med sjæl beliggende i dejlige omgivelser i ro og fred, stedet hvor man kobler helt af.

Læs mere

Helle fra Slagelse boede på Al Pino i Pescia fra d. 14. til d. 21. juli 2012.

Vi har haft 14 dejlige dage i Italien i Pescia nær Lucca. Både ferieboligen Al Pina og I Pianacci levede op til vore forventninger. At vi var nødt til at skifte bolig efter den første uge viste sig at være ok. I Pianacci er et ophold værd. Selv om boligen ligger oppe i bjergene bag Pescia, med kørsel af smalle bjergveje, var det en fornøjelse at være der. Værtsfolkene og de ansatte på stedet var utrolig søde og venlige. Godt område, hvis man vil have en naturoplevelse sammen med muligheden for besøg i områdets byer. Sambejdet med In-Italia har også denne gang været upåklageligt.

Læs mere

Pernille og familien fra Holte boede på Al Pino i Pescia fra d. 16. til d. 23. april 2011.

Vi havde en dejlig tur til Pescia, hvor vi havde lejet det meget velindrettede og charmerende hus Al Pino. Smuk og fredelig beliggenhed. Tæt på huset 700 m. ligger et hyggeligt osteria: Il Poderino, der serverer lækre lokale retter med råvarer fra området. Sød og venlig betjening. Husk at bestille bord!
Hvis man selv vil stå for maden og bruge Al Pinos pragtfulde og funktionelle køkken ligger Esselunga ( et kæmpe supermarked med de lækreste delikatesserafdelinger) 5.min.kørsel fra huset. Vil man hellere købe ind i de små specielforretninger i den hyggelige Pescia, er der også her meget at vælge imellem.

Vi var afsted i påsken (16.-23. april) superheldige med vejret 23-25 gr. Nætterne var dog stadig lidt kolde, og der var et af værelserne, der ikke havde centralvarme, og derfor måtte vi tage en larmende og elslugende varmeblæser ibrug. Det bør I oplyse om, især når man lejer udenfor højsæsonen. El og gas blev 300 euro, hvilket virker højt.

Læs mere

Bedømmelse af Al Pino

Læs mere
 
search map