Agriturismo i Pescaglia i Toscana

La Cuculiera

 
La Cuculiera er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Cuculiera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pescaglia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I en lysning i skoven ligger La Cuculiera i ophøjet fred og ro. Det kan hænde, at nabolejligheden et par uger om året bebos af et ældre ægtepar, men de laver nu ikke meget ballade, og de benytter hverken svømmebassinet eller haven, der hører til La Cuculiera (de har deres egen).

Husets ligger i 720 meters højde over havoverfladen, og der har det ligget siden begyndelsen af 1500-tallet. Der er en imponerende udsigt, og hvor træerne ikke skygger, kan du se helt ud til havet. I haven finder du et svømmebassin på 9 x 4 meter (147 cm dybt) omgivet af liggestole, borde, stole, grill og en havepavillon.

Læs mere om La Cuculiera

Hus med 6/8 sovepladser:
- Huset er ca. 80 m² stort og ligger i to plan. I stueetagen finder vi en lille stue med sovesofa til én person, spisekøkken med fire gasblus, ovn, køleskab, opvaskemaskine, en velfungerende pejs og en sovesofa til én person og et badeværelse med bruser, toilet og vaskemaskine. Over spisekøkkenet er der en hems med 140 cm bred dobbeltseng. På første etage er der to små soveværelser med dobbeltseng (i det ene værelse kan sengen adskilles til to enkeltsenge) og et badeværelse med bruser og toilet.

Skjul teksten
 
 
search map