Anmeldelser af Casa Veneranda

 
Casa Veneranda er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Veneranda er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pescaglia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Veneranda

Læs personlige anmeldelser af Casa Veneranda som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Veneranda. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Birgit og familie fra Middelfart boede på Casa Veneranda i Pescaglia fra d. 7. til d. 21. juli 2012.

turen til Pescaglia gik fint, og vi havde 14 uforglemmelige dage i Casa Veneranda. Huset svarer fuldt ud
til jeres beskrivelse af det. Det er et dejligt, gammelt, velrestaureret og meget charmerende landhus, som ligger langt ude på landet i idylliske omgivelser med skovklædte bjerge og dertilhørende flot udsigt. De to huse på matriklen fungerer fint, men der er meget lydt, så beboerne skal kende hinanden godt, da kun to af rummene er adskilte med døre. De berømte skorpioner så vi også lidt til undervejs, men de var som anført ganske ufarlige...men det er en god idé at checke sengene, inden man går til ro!!
Adgangsvejen til huset er virkelig meget stejl!! og skal tages i 1. gear og godt med hestekræfter i bilen. Selve byen Pescaglia er dog stærkt opreklameret, der er ikke hverken restauranter eller tilfredsstillende indkøbsmuligheder. Vi kørte til supermarkedene Penny i Borgo a Mozzano eller Esselunga 6 km fra Lucca. De har alt. Men smukt område og tæt på Lucca og de andre fascinerende steder i Toscana.

Vi havde fin kontakt med ejeren, Maria Teresa Giannecchini, hendes mand som rensede poolen og hendes gamle far, som kiggede forbi et par gange til en snak. Alle var søde og hjælpsomme, og det hjælper selvfølgelig, at vi er italiensktalende. Bl.a. fik vi at vide, at huset er sat til salg, og at de allerede har en potentiel køber, som foreløbig har lejet huset fra september og 6 mdr. frem. Så vores drømme om at vende tilbage en anden gang synes desværre ikke at være mulig

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 8 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 8 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Claus og rejseselskab fra Værløse boede på Casa Veneranda i Pescaglia fra d. 19. juli til d. 2. august 2008.

Vi har haft nogle skønne uger i huset, der er dog et par ting, som vi gerne vil anføre:

1. Vandet var mørkebrunt i 12 ud af de 14 dage vi var i huset. Når vi kogte vand til kaffe, lå der små bunker jord i bunden af gryden. Plus det er ikke med den største nydelse, man vasker sig selv, sine børn og hvide undertøj, når vandet er mudderfarvet. Vil godt understrege, at vi købte vand – også til kaffen!
2. Vi var 10 i huset og det er en udfordring, når der kun er lige præcis det der skal være i antal af bestik, glas etc.
3. Der findes ikke vinglas i huset, man må gå udfra at folk drikker rød eller hvid vin, når de ferierer i Italien. Bestikket var i en meget billig kvalitet, hvis man ville nyde en lækker bøf på grillen, var det ikke muligt at skære den ud, uden kniven bøjede på midten.
4. Det bør også bemærkes, at der er EKSTREMT lydt i huset, og sengene er MEGET gamle og korte, når man er lange/høje danskere. Der er intet privatliv, væggene er som papir – og man hører hver eneste gang, der er nogen, der vender sig i sengen.
5. I starten af ferien, var det meget koldt om natten. Vi sov fuldt påklædte, der var få fleecetæpper i huset, der bør være et fleece tæppe pr. seng.
6. Dagligt fandt vi scorpioner på op til 6 cm i vores tøj, sengetøj etc. Der bør være en information på stedet eller i det materiale man modtager vedr. huset, at disse scorpioner ikke er farligere end en ørentvist. Når man har helt små børn, så kan det godt skabe lidt usikkerhed, inden man finder vej til information omkring farlighed etc.

Summa summarum vi nød vores ophold på trods af udfordringerne undervejs – huset ER gammelt, charmerende og ligger med en helt fantastisk udsigt. Størrelsen på swimmingpoolen var intet problem ungerne elskede den!

In-Italia's kommentar

Ejeren har forklaret os at vandproblemet skyldtes et stormvejr, der havde beskadiget vandrørene.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 7 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Peter og hans kone fra København boede på Casa Veneranda i Pescaglia fra d. 11. til d. 25. august 2007.

Vi havde en fantastisk tur til Toscana. Dejligt hus i meget rolige omgivelser væk fra al turismen langs kysten.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map