Villa i Pescaglia i Toscana

Casa Veneranda

 
Casa Veneranda er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Veneranda er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pescaglia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Uforstyrret ligger dette søde gamle bondehus højt oppe i bjergene over Lucca (740 meter over havets overflade) og en times kørsel fra de gode badestrande i det nordlige Toscana.

I dette hus fødtes og levede den nuværende ejers bedstemoder, og i dag er det blevet istandsat med en pietetsfuld sans for at bevare det oprindelige. Som et par små eksempler kan nævnes, at alle synlige ledninger er af den gamle stofovertrukne type, og at køkkenet stadig har den store flade rektangulære marmorvask, som man har brugt i Toscana i århundreder.

Læs mere om Casa Veneranda

Huset eller husene, for der er i grunden to bygninger med fire meters mellemrum, ligger med en storslået udsigt over bjergene og dalen for enden af en 200 meter lang privat vej, så man har det hele for sig selv. Dog kan det hænde, at ejerens far kommer forbi for at se til afgrøderne længere oppe ad bjerget, men det kan vist næppe forstyrre. Der er små 5 minutters kørsel ind til Pescaglia, hvor man finder indkøb og ellers skal man beregne en tur på 20-30 minutter for at finde supermarkeder.

Svømmebassinet udgør dette charmerende hus' eneste svaghed, for det er kun 5 x 2 meter, og så er det fritstående. Men oprigtigt talt, så kan man heller ikke forlange et bassin til denne pris, og hvis bare børnene har noget at pjaske i, så er det vigtigste jo på plads.

N.B.: Man skal være opmærksom på, at vandet teoretisk set ikke må drikkes, da det ikke er godkendt som drikkevand. Men vask, opvask og den slags er det godt nok til. Endelig er her UFARLIGE og fascinerende scorpioner.

Lejligheden på Casa Veneranda

Huset Casa Veneranda med 10 sovepladser

Det største hus ligger i to plan. I stueetagen som ligger neden for annekset ud for den nedre terrasse findes køkken/alrum med pejs, fire gasblus, ovn og opvaskemaskine. Otte trin oppe er der en stue med en 120 cm bred sovesofa og fjernsyn. På første etage finder vi et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med en 130 cm bred seng og et badeværelse/toilet. Også det mindre hus ligger i to plan. I stueplan er der en stue med tekøkken og køleskab, en 120 cm bred sovesofa samt et badeværelse/toilet. På første sal findes et åbent soveværelse med dobbeltseng.

Skjul teksten
 
 
search map