Villa i Pescaglia i Toscana

Casa Porta Verde

 
Casa Porta Verde er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Porta Verde er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pescaglia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Porta Verde, eller "huset med den grønne dør", har ligget i udkanten af den ganske lille landsby Piegaio Alto, som kun tæller omkring 25 huse, siden begyndelsen af 1900-tallet. Huset har på det sidste oplevet en gennemgribende istandsættelse, således at det i dag lever op til vore dags krav om komfort, men på samme tid har bevaret den fine balance mellem gammelt og nyt. Se bare billederne, de siger alt.

Nyt og gammelt side om side

Skønt du i dag både finder swimmingpool, vaskemaskine og tre velindrettede badeværelser i villaen, er her stadig ikke aircondition, men det skyldes kun, at det oftest er overflødigt heroppe i bakkerne. Du skal også parkere din bil omkring 50 meter fra huset og gå det sidste stykke (hvis du da ikke har en gammeldags FIAT 500 eller en Smart), for gaderne er meget snævre.

Restaurant og indkøbsmuligheder i gåafstand

Inden for en km finder du en restaurant/pizzeria, købmand, bar og apotek. Den dejlige by Lucca når du inden for 30 minutter, Pisa med det skæve tårn på omkring 50 minutter, og vil du en tur til Firenze, tager det vel omkring 1½ time. Men vores gæt er nu alligevel, at du kommer til at bruge store dele af din ferie på bare at nyde livet i Casa Porta Verde og i Piagaios små gader. Og skulle der være energiske cyklister i familien, så er området usædvanlig godt for (krævende) træning med stejle opstigninger og nedkørsler på de små, let trafikkerede veje.

Casa Porta Verde med 10 sovepladser

Huset er på hele 280 m² - og det kan måske godt virke en anelse uoverskueligt, så vi forsøger os med en lille "rundvisning". Du træder direkte ind i en entreen, hvor du bydes velkommen af et portræt af ejerens forældre, malet af billedkunstner Niels Winkel. Entréen er desuden udsmykket med et vægmaleri malet af ejeren selv, der er billedkunstner. Til venstre for entréen findes et lille thekøkken med spiseplads, forsætter du op af trappen finder du opholdsstuen og forsætter du længere op finder du de to sammenhængende kvistværelser.

Tilbage i opholdsstuen, går du et par trin op, hvor du finder et dobbeltværelse med endnu et vægmaleri lavet af ejeren, samt et toilet med brusekabine. Forsætter du igennem døren til venstre ser du husets største soveværelse med tilhørende badeværelse i marmor hvor der bl.a. er badekar og udsigt over bjergene. Soveværelset har desuden en lille aflukket hems. Trappen ned derfra fører til den store spisestue og et lille kontor. Fra spisestuen kan du vælge to veje. Enten trappen ned, der fører til husets mest benyttede rum nemlig det store køkken (fire gasblus, ovn, køleskab med frostboks og opvaskemaskine), som er køligt på en varm sommerdag, derfra er der udgang til terrassen og poolområdet.

Vælger du at tage døren fra spisestuen til venstre, som kommer du ud til i en lille gang med badeværelse til den ene side og et stort dobbeltværelse til den anden side. Forsætter du fra den lille gang igennem døren er du tilbage ved udgangspunktet i entréen. Villaen rummer også skulpturer af to italienske kunstnere, ligesom der er kunst af Rene Holm, Morten Schelde, Frodo Mikkelsen, Ib Spang Olsen og af ejeren selv. Udenfor finder du en en mindre overdækket terrasse og nedenfor den en større terrasse med bord og stole til 10 personer, en stor pizzaovn og poolområde med solsenge. I haven findes forøvrigt oliven, pærer, granatæbler, valnødder, blommer, kakifrugter og naturligvis en sand mangfoldighed af krydderurter.

Bemærk:Der er krav om minimum 7 dages ophold, men som en af de få villaer i Toscana kan du også vælge at overnatte fx 10 eller 12 dage. Se under kalender for ledige perioder.

Læs mere om Casa Porta Verde

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Porta Verde

Læs personlige anmeldelser af Casa Porta Verde som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Porta Verde. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk

Fantastisk hus - fantastisk udsigt - fantastisk vært

Læs mere
 
search map