Agriturismo i Pelago i Toscana

Residence Villa Grassina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Villa Grassina ligger ca. 1,5 km fra Pelagos centrum i smukke og rolige omgivelser blandt bakker og bjerge, hvor vinmarker, oliventræer og gamle slotte og borge præger landskabet.

Egenproduktion af gode rå- og drikkevarer

Villaen tilhørte tidligere en af de ældste adelsfamilier fra Firenze, og i dag laves her en fremragende olivenolie samt honning, vin, vin santo, grappa og marmelade af flere slags. Da villaen og de omkringliggende bygninger ligger oppe ad en bakke, kan man nyde en skøn udsigt herfra over landskabet. Indkørslen til villaen er meget stejl, men vejen er belagt med cement, så vejgrebet er i orden.

Læs mere om Residence Villa Grassina

Pool, tennis og andet godt

Ved Villa Grassina er der reception, hvor der tales engelsk, og bar, som er åbne hver dag. I den store have omkring villaen har man installereret et svømmebassin med parasoller og liggestole samt et kar med vandmassage. Svømmebassinet er 20 x 10 meter stort og 80 - 130 cm dybt. Her er endvidere tennisbane, cykeludlejning, vaskeri med vaskemaskine (mod betaling), bordtennis, lille legeplads, fælles tv-stue samt gårdens eget spisested, der holder åben i weekenderne, og her serveres gårdens produkter tilberedt i den lokale rustikke stil. Der er fri internetadgang i fællesarealerne - forvent dog ikke at du se en film i streaming da IT-infrastrukturen på landet i Italien er særdeles langsom.

Rustikke lejligheder

De 42 lejligheder ligger enten i hovedbygningen eller i et af bondehusene nær ved. Indretningen er enkelt og rustik - alle lejligheder råder over køkkenhjørne, satellitfjernsyn, selvstændig indgang og eget bord og stole i haven.

Læs om lejlighederne på Residence Villa Grassina

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map