Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Pelago ligger 20 km øst for Firenze, tæt på Pontassieve. Det er en sød lille by, der alle dage har ligget i Firenzes skygge. Nærmeste togstation ligger 6-7 km væk i Pontassieve. I byen findes et par caféer og to spisesteder, hvoraf det ene (Osteria della Sciòa) er hele turen værd.

Af relevante seværdigheder i byen, kan det nævnes kirken San Clemente, som blev bygget i romansk stil som kapel. Den blev så ombygget og forstørret i 1782 af det nærliggende kloster Abbazzia di Vallombrosa. I 1967 blev den helt restaureret. I denne kirke findes et fornemt barokt alter i gips fra 1695 og en døbefont i en niche fra 1700-tallet.

Slottene Castello di Ferrano og Il Peraccio blev begge bygget i 1800-tallet som en slags romantiske efterligninger af middelalderlige borge.

Borgen Castello di Ristonchi er et sandt skoleeksempel på, hvordan man han genbrugt eksisterende bygninger fra Middelalderen. Af den gamle fæstning, er der kun tårnet tilbage, og det bruges i dag som bolig. Nogle åbninger med grove arkitraver af sten afslører dens tidligere militære brug. Rundt omkring kan man se ruinerne af de gamle mure, der blev bygget for at forsvare byen. Borgen tilhørte først familien Quona, og senere kom faldt den under det mægtige Abbazzia di Vallombrosa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map