Anmeldelser af Casa Baffone

 
Casa Baffone er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Baffone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pedona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Baffone

Læs personlige anmeldelser af Casa Baffone som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Baffone. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Mette og familie fra Hvidovre boede på Casa Baffone i Pedona fra d. 27. august til d. 3. september 2011.

Casa Baffone ligger også dejligt, dog meget isoleret og i meget bakket terræn og meget svært at finde. Udlejer taler ikke to ord engelsk, og det var ikke så nemt at kommunikere. Huset er mega umoderne med meget små rum og totalt upraktisk i 3 etager. Haven er lille, og alt er gammeldags og småt. Den anden have der er tilknyttet huset med udsigten til vandet kan man ikke komme hen til for græsset er højt og uigennemtrængeligt. Så den skal der ikke reklameres med. Ikke et hus jeg vil bo i igen. For tæt på kirkeklokker og haner, der galer og for mit vedkommende ALT for mange myg, som jeg desværre er allergisk over for. Men dejligt med myggenet for vinduerne. Men svært at sidde i haven, når der er så mange myg. Der mangler i den grad air condition.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Michael og familien fra Silkeborg boede på Casa Baffone i Pedona fra d. 2. til d. 9. juli 2011.

Vi har været meget tilfredse. Det er anden gang vi lejer pågældende hus og blev ikke skuffet. Området er super. Service ved ankomst/afrejse god og varm. Vi lejer gerne igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Merete og familie boede på Casa Baffone i Pedona fra d. 16. til d. 23. april 2011.

Det var en helt fantastisk oplevelse. VI var meget begejstret for huset, vi var jo 3 voksne. Smukt Personligt indrettet og udsigten er helt unik fantastik-
Turen op af bjerget gik fint med gode veje. En meget sød Italiensk familie tog i mod os. Det ligger centralt for mange skønne udflugter. Stranden er også tæt på. Der er ganske gode indkøbsmuligheder . En god Købmand i Pedone by samt en hyggelig restaurant, som nemt kan gå til ad lille sti fra huset.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Martin og rejsefælle fra Frederiksberg boede på Casa Baffone i Pedona fra d. 17. til d. 24. juli 2010.

Vi havde en fantastisk tur til Pedona i de toscanske bjerge. Huset fra 1700-tallet var en lille perle – og værtsparret var meget imødekommende. De talte heldigvis både fransk og italiensk.

Det var en klar fordel, at huset lå lige på toppen af skyggesiden af bjerget. Det betød at huset var afkølet tilpas om aftenen, når man skulle i seng – dejligt når der ikke er airconditioning. Udsigten over dalen var fantastisk – særligt om aftenen, når solen gik ned og oplyste bjergsiderne på den anden side. Husk middel mod myg, da de kan være stride om morgenen og tidligt på aftenen.

Af husbeskrivelsen fremgår det, at der er en terrasse med udsigt ud over havet blot 25 m fra huset. Denne beskrivelse bør fjernes, da terrassen er så godt som ikke-eksisterende. Der findes godt nok en høj oppe bag huset – men det er ikke andet end et krat og vildnæs. Det er ikke et sted, man kan opholde sig.

Det kan være lidt svært at finde den rigtige rute til huset – rejsebeskrivelsen kunne med fordel opdateres på dette punkt.

Tak for denne gang:-)

In-Italia's kommentar

Vi vil snarest muligt opdatere kørselsvejledningen og ved førstkommende lejlighed undersøge forholdene omkring terrassen med havudsigt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map