Villa i Pedona i Toscana

Casa Baffone

 
Casa Baffone er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Baffone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pedona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette stemningsfulde gamle hus, har på mange områder ikke ændret sig meget, siden det blev bygget i 1700-tallet.

Gulvene er stadig belagt med terrakotta, de gamle bjælker er fritliggende i loftet, og møblementet genkalder også helt igennem det gamle liv på landet.

Læs mere om Casa Baffone

Huset råder over have foran huset, og fra den har du udsigt over bakkerne. Der er selvfølgelig også en grill og havemøbler, så man kan nyde mad og drikke under åben himmel.

Landsbyen Pedona er omkring 400 meter væk, og der finder du både en købmand og en restaurant. Vil du i et supermarked eller have et større udvalg af butikker og spisesteder, så ligger Camiaore fire km væk.

Hus med 4 sovepladser (100 m²)
- Huset er fordelt på tre etager og rustikt indrettet med træbjælker i loftet og det originale cotto på de fleste gulve. I stueetagen finder vi et stort køkken med komfur, en opholdsstue med en pejs og en spisestue med endnu en pejs. En stejl trappe leder op til første sal, hvor der er et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med toilet og bruser. På anden sal er der er endnu et soveværelse med dobbeltseng samt et værelse, hvor det er muligt at tilføje en ekstra seng.

Skjul teksten
 
 
search map