Ferieboliger og hoteller i Pedona

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På klare dage kan man se langt ud over havet ud for Viareggio, som er den nærmeste store by. Pedona og det omliggende område er omgivet et rigt stisystem fra dengang, hvor størstedelen af transporten i området foregik med muldyr, og disse stier giver nu gode muligheder for vandreture af varierende længde og sværhedsgrad.

Hver sommer vender byen tilbage til Middelalderen med festivalen Pedona torna al Medioevo, hvor byens gader over to dage vrimler med  behørigt udklædte riddere, fornemme fruer, gøglere og musikanter. 

Med sin gode beliggenhed kun 11 km fra stranden ved Viareggio og 30 km til de fascinerende kulturbyer Pisa og Lucca er Pedona et yndet udflugtsmål for italienske sommerturister.

Kort over Pedona i Toscana

Du kan bruge kortet (klik) til at få dig et overblik over byen og området. Placeringen af de ferieboliger vi tilbyder her, er markeret, ligesom du kan se seværdigheder og afstande til lufthavne i Toscana.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, ferielejlighed eller villa?

I det store udvalg på flere hundrede ferieboliger i Italien, som du finder her hos In-Italia, er en bred vifte af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Toscana. 
 
Brug søgemaskinen øverst her på siden til at finde ledige ferieboliger i og omkring Pedona. Du kan eventuelt bruge filterfunktionen, hvis du allerede ved, hvilken type bolig du søger.
 
Skal du på ferie med en større gruppe som f.eks. flere generationer af familien eller nogle gode venner? Så er det en oplagt chance for at leje en hel villa i Toscana. Vores udvalg inkluderer både villaer, som er velegnede til børnefamilier med egen pool, og villaer målrettet rejsende uden børn, som blot prioriterer høj kvalitet og uovertruffen beliggenhed.

 

Læs mere om Pedona

Skjul teksten
 
 
search map