Agriturismo i Peccioli i Toscana

Pratello Country Resort

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Pratello Country Resort ligger i fredelige omgivelser på et gods med 320 ha jord omkring. Her bor du midt i naturen blandt olivenlunde og skov ved den hyggelige lille by Peccioli. Fra Pratello Country Resort kan du tage på mange fine udflugter. Til de dejlige byer Volterra og San Gimignano, som er to af de mest værdsatte i Toscana, er der hhv. 28 og 36 km, og til Pisas skæve tårn er der 47 km. På en dagstur kan du også nå til Lucca, Calci, Buti, Firenze og Siena, for slet ikke at tale om hele Chianti-distriktet.

Et fredfyldt og smukt sted at slappe af

Det er svært ikke at føle sig godt tilpas på Pratello Country Resort, som føles både pittoresk og luxuriøst på en og samme tid, hvilket sikkert hører sammen med villaens alder og udformning. Alt er meget velholdt og smagfuldt indrettet med tanke på, at du som gæst skal kunne nyde et fredeligt og afslappende ophold. Selv de offentlige områder både inde og ude er vel gennemtænkt. Der hører bl.a. en smuk have til stedet, hvor du kan slappe af med noget godt at drikke til lyden af fuglekvidder og vindens lette brise.

Læs mere om Pratello Country Resort

Et svalende dyp under Toscanas himmel

Selv om Toscana er en region som lokker med mange fine udflugtsmuligheder, så bør du måske også unde dig selv en dag "hjemme" ved poolen, hvor du kan få ladet batterierne op. På Pratello Country Resort er der nemlig en dejlig udendørs swimmingpool, hvor du kan slappe af i en af de gode solsenge, og kommer solen til at brænde for meget, kan du tage en lille siesta under en af parasollerne. Hører du derimod til de aktive, kan du enten gå lange ture i området, tage på cykelture op og ned ad bakkerne eller udfordre dit rejseselskab til en omgang tennis. Tennisbanen ligger, lige som poolen, lidt afsides i forhold til villaens fine italiensk have.

Du behøver ikke forlade stedet for at spise

Noget som er meget værdsat på Pratello Country Resort er restauranten La Beccaccia, og naturligvis er det dejligt ikke at behøve at sætte sig ind i bilen for at spise godt, specielt hvis du også har lyst til at prøvesmage områdets forskellige vine. Toscanske specialiteter findes også på menuen ligesom vine fra Chianti Classico, Chianti Riserva, Brunello di Montalcino og Nobile di Montepulciano. En lille aperitif inden maden kan du nyde på terrassen. Ud over den gode restaurant er der også reception, billardrum, bibliotek, opholdsrum og morgenmadsrestaurant. På forespørgsel, og ved et vist antal deltagere, kan der også arrangeres madlavningskurser, som afholdes af køkkenchefen Luca Rosati. Er du olivenolie-entusiast har du også mulighed for at deltage i de olivenolie-smagninger som afholdes iblandt.

Se de nærmeste omgivelser fra oven

På Pratelo Country Resort er der også en landingsbane til små flyvemaskiner samt helikopter. Selv om du ikke er ankommet med privatfly, har du alligevel mulighed for at få en flyvetur (mod betaling), hvor du kan beundre det smukke Toscana og de gamle middelalderbyer i nærheden fra luften. Vi vil gøre opmærksom på, at der iblandt afholdes bryllupper og andre festligheder på Pratello Country Resort, hvilket i og for sig ikke er så mærkeligt, når man tager i betragtning, at villaen har et lille privat kapel, og så ikke at forglemme de skønne omgivelser.

Komfortable værelser i klassisk stil

Villaens 12 værelser er alle flot møblerede i klassisk stil. På første sal har værelserne tæpper på gulvene, imens de der ligger på anden sal alle har parketgulve. De har alle værdiboks og TV samt badeværelse med toilet og bruser eller badekar. Ud over værelserne findes der også to rummelige lejligheder med hver fire sovepladser, som liger i husene oven for villaen. Lejlighederne har samme faciliteter som værelserne, men de er desuden forsynet med køkkenfaciliteter og består af opholdsrum og to soveværelser samt badeværelse.

Læs om lejlighederne på Pratello Country Resort

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map