Hotel i Passo dei Carpinelli i Toscana

Albergo Belvedere

 
Albergo Belvedere er ikke tilgængelig i øjeblikket
Albergo Belvedere er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Passo dei Carpinelli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vi befinder os oppe i bjergene i det nordligste Toscana, nærmere bestemt i passet der adskiller de to områder Garfagnana og Lunigiana. Her bor du i virkeligheden langt tættere på de nordtoscanske sandstrande og Liguriens berømte "Cinque Terre" end på Chianti. Luften er friske og klar, og for det meste er turisterne ligeså sjældne, som italienerne selv er mange. Albergo Belvedere hører nemlig til den slags hoteller, hvor italienerne selv elsker at tage på "kroophold" i weekenderne eller køre op for en solid frokost efterfulgt af en spadseretur.

Nydelige værelser

Hotellet har ligget her siden 1960'erne, og byder i dag på 30 nydelige værelser med privat badeværelse, satellitfjernsyn, værdiboks, minibar og trådløs internetadgang (mod betaling). Størstedelen af værelserne har desuden balkon. Tredje og fjerde seng er som oftest køjesenge.

Læs mere om Albergo Belvedere

Pool og tennisbane

I den store have ovenfor hotellet finder vi et svømmebassin for voksne på hele 18 x 9 meter, et andet mindre bassin for børn, soldæk og tennisbane.

God restaurant

Der skal ikke lægges skjul på, at mange kommer her for at spise i hotellets gode restaurant, og vi gætter på, at mange af vores gæster også kommer til at indtage deres måltider her, men hvis man får lyst til variation kan man let spadsere til en af de andre nærliggende restauranter.

Skjul teksten
 
 
search map