Feriebolig i Partigliano i Toscana

Casa L'Oasi

 
Casa L'Oasi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa L'Oasi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Partigliano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Disse to hyggelige lejligheder ligger i den lille karakteristiske landsby Partigliano i de Apuanske Alper, et godt sted for dem, der holder af ren luft og friluftsaktiviteter.

De to lejligheder er velindrettede med møbler af god kvalitet, og da ejeren kun bor 20 meter væk, så er vedligeholdelsen også i orden. De deles om haven, hvor der er grill, privat udeområde med bord og stole til hver lejlighed og et 7½ x 4½ meter stort svømmebassin (120 cm dybt) med liggestole og parasoller. Spisesteder er der intet af her i landsbyen, men her er da en lille købmand, og køkkenfaciliteterne er gode. Ellers kan du altid køre til Valdottavo, som ligger omkring 3 km herfra, hvor du finder både spisesteder og mere velforsynede indkøbssteder.

Læs mere om Casa L'Oasi

Fireværelseslejligheden Gardenia med 5 sovepladser
- Lejligheden er 70 m² stor og ligger i to plan med indgang i stueetagen, hvor der er stue med snæver køkkenniche (4 gasblus, ovn og køleskab), satellitfjernsyn og pejs samt lille soveværelse med to enkeltsenge. På første etage er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med bred enkeltseng og et badeværelse med bruser og toilet. NB: Første etage er kvist og har derfor skrå lofter.

Treværelseslejligheden Salvia med 4/5 sovepladser
- Lejligheden er 85 m² stor og ligger i to plan med indgang i stueetagen, hvor der er en stue med pejs, sovesofa til én person og satellitfjernsyn, separat spisekøkken (fire gasblus, ovn og to køleskabe) og badeværelse med bdekar og toilet. På første etage er der et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med to enkeltsenge. Foran indgangen er der en delvis overdækket terrasse med bord og stole.

Skjul teksten
 
 
search map