Anmeldelser af Casa Pariana

 
Casa Pariana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Pariana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Toscana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Pariana

Læs personlige anmeldelser af Casa Pariana som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Pariana. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Erling B. og rejsefælle fra Solrød Strand boede på Casa Pariana i Pariana fra d. 7. til d. 28. juni 2008.

Huset var meget hyggeligt i den lille flække med intim lokalstemning. Det havde været en fordel med lidt italiensk sprogkundskab, da ingen af landsbyboerne talte noget fremmedsprog. Dog alligevel søde og rare mennesker. Huset viste sig at tilhøre datteren af familien bag Holiday Villas (bureauet i Marina di Massa). Søde unge mennesker, vi fik lejlighed til at møde flere gange. Det havde været helt perfekt, hvis man havde lagt lidt "lokal" information om området i huset. I flækken var der alene en købmand med lille sortiment, en bar for de lokale og et pizzaria. Det viste sig, at lidt op ad bjerget var der også en "ristorante" med rimeligt køkken og med pragtfuld udsigt til marmorbruddene. Stedet er for gæster, som søger "fred" og tilbagetrukkethed, men som gerne selv kører ud for at opleve i området. Det er ikke et sted, hvor man bliver "hjemme" en eller flere dage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map