Villa i Palaia i Toscana

Podere Torre

 
Podere Torre er ikke tilgængelig i øjeblikket
Podere Torre er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Palaia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Landskabet rundt om Pisa er grønt og herligt, med bløde bakker og smukke olivenlunde. Her, dybt inde mellem bakkerne, ligger Podere Torre - et stort hus på to etager, hvor de grønne vinduesrammer står i flot kontrast til den gule facade. Et almindeligt syn i det italienske bondeland. Dette er stedet for dig, som vil have en rolig og afslappende ferie.

Fuglekvidder og raslende blade

Noget af det, jeg sætter størst pris på ved Toscana, foruden skønheden, maden og vinen, er stilheden. Og vælger du en feriebolig med en beliggenhed som Podere Torres, dvs. for enden af en vej, omgivet af buske og oliventræer, kan du nyde dette til fulde. Der er ca. 400 m. op til den landevej, som du kører på, når du skal hen til huset. Til huset hører en have, og den lille, udendørs pool med saltvand finder du lige ved olivenlunden. Et perfekt sted at slappe af. Bord og stole finder du dels på terrassen, og dels under pergolaen. Udendørs grill står til rådighed, og til fælles spisestunder findes en udestue i forlængelse af huset.

Fyld dine dage med nye oplevelser

Man kan næsten sige, at Podere Torre ligger lige midt imellem Firenze og Pisa; et perfekt sted for dig, som vil besøge flere af den smukke regions pittoreske byer og historiske storbyer. Du er, ud over de nævnte, i behagelig køreafstand til San Gimignano med sine spidser og tårne, Volterra med sin vidunderlige udsigt, Lucca samt mindre steder som Calci, Buti og Vinci. Skulle en dag på stranden og en middag med fisk og skalddyr lokke, har du kun 62 km. til kystbyerne Castiglioncello, Vada og Cecina Mare. Endnu tættere er du på Marina di Pisa, ca. 46 km. Den nærmeste by, Forcoli, ligger kun 2 km. væk, og her finder du restauranter/pizzariaer, bank, post og madbutik.

Her råder ægte italiensk hjemmehygge

Af de tre lejligheder ligger to i stueetagen og en på første etage.
Indretningen såvel som nogle af faciliteterne varierer fra værelse til værelse, hvilket er en del af charmen. Her findes alt fra gule vægge, hvælvede lofter og terracottagulve til rum med hvide vægge, tagbjælker og parketgulv. Wi-Fi kan tilgås fra alle lejligheder.

Læs mere om Podere Torre

Villaen på Podere Torre

Selvstændigt hus til 10/14 personer

Huset, 300 m², har tre lejligheder, hvoraf de to ligger i stueetagen og en på første sal. Lejlighed nummer et: En lille lejlighed i stueetagen med egen indgang. Her er en dagligstue, køkken med ovn og køleskab, et soveværelse, et badeværelse med bruser samt en veranda, hvor du kan spise ude. Lejlighed nummer to: Denne lejlighed finder du på første sal, og her har du en stor stue med åben pejs og aircondition, stort køkken, to soveværelser og et badeværelse med badekar. Lejlighed nummer tre: Den tredje lejlighed ligger i stueetagen, og har en stor stue med spisehjørne og køkkenkrog med opvaskemaskine, ovn og køleskab, et større soveværelse med dobbelt sovesofa, et badeværelse med badekar, bruser og vaskemaskine, et badeværelse med bruser. Et af værelserne har en ventilator i loftet.

Skjul teksten
 
 
search map