Anmeldelser af Fattoria di Colleoli

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Fattoria di Colleoli

Læs personlige anmeldelser af Fattoria di Colleoli som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Fattoria di Colleoli. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Fattoria di Colleoli

Palaia som feriedestination

Fattoria di Colleoli
Rent og pænt

Køkkenområdet var ikke rent da vi kom. Der var sovserester på kogeplader og fliser og spild i køleskabet.
Gæstfrihed

Mødte kun personalet i forb. med afhentning og aflevering af nøgle.
Beliggenhed

Smukt område, tæt på spisesteder og i god køreafstand til div. seværdigheder og byer.
 
Selve indkvarteringen på Fattoria di Colleoli
Lejlighed (superior) m. 2 soveværelser

Ved søgning af lejligheden så det ud som om der var enkeltsenge i det ene værelse. Ordet treværelses lejlighed er lidt misvisende. Der er to værelser med hver en dobbeltseng og et køkken med en sovesofa. Sovesofaen måtte flyttes, da den i udslået stand spærrer for indgangsdøren til lejligheden. Den er samtidig meget ringe at sove på.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Der er alene wifi i servicebygningen og ved dennes pool. Der er ikke adgang til wifi i bygningen eller ved poolområder ved denne lejlighed. 4G kan fanges lejlighedsvist i forskellige hjørner af grunden.
Pool (evt. sæsonåben)

Der var hedebølge mens vi var der og hurra for poolen.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map