Feriebolig i Palaia i Toscana

Fattoria di Colleoli

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Colleoli betyder oprindeligt olivenbakke (colle betyder bakke, oli er råd til ord olivo, altså oliventræ på italiensk). Gårdes jord er hovedsageligt dækket med oliventræer og dens oliveolie har vundet en række priser, nationale som internationale, siden 1865.

Du bor yderst centralt i Toscana

Her bor du yderst centralt i den store Toscana region, altså midt mellem Pisa (48 km), Firenze (64 km) og Siena (85 km), tre byer der er hver for sig en hel dagsudflugt værd. Vil du hellere slentre i middelalderbyer, finder du i endnu kortere afstand, de smukke Volterra med dets romerske teater og etruskiske bymur; San Gimignanos tårne og Monteriggionis hele bymur; eller Palaia, Peccioli, Certaldo, Chianni, Colle Val d'Elsa, Lari og mange flere små byer, som du kommer til at få øje på, på bakketoppene langs dine køreture i området.

Her er fredeligt


Ved ankomst til Borgo di Colleoli henvender du dig i receptionen, som så vil guide dig til deres private parkeringsplads, hvor du kan sætte din bil. Herefter kommer en italiensk fyr med bredt smil og henter din bagage, sætter det på en golfvogn og kører det ned til din indkvartering - på Borgo di Colleoli er biler nemlig ikke velkomne, så dine børn kan trygt og sikkert drøne rundt alt de vil - og så summer der også af god stemning og børnegrin.

Pool og børnepool gør familien glad

Din ferie ude på landet er bedre desto bedre vejret bliver. Landskabets skønhed nydes bedst i solskinsdage og muligheden for et dyk i nedkølet vand gør ferie til et succes for mange børnefamilier. På Fattoria di Colleoli finder du både pool og børnepool, så alle kan bunde når de vælger at blive våde. På gården tages der også imod de medlemmer af familien der værdsættes mest af børnene: hunde og katte er her nemlig velkomne.

Restaurant i gåafstand

Du er herre over din ferielejlighed i hele den periode du opholder dig på Fattoria di Colleoli. Når du vælger en self-catering feriebolig får du nøglerne til din bolig og bestemmer selv hvornår morgenmad eller andre måltider skal indtages, samt hvornår du selv vil sætte orden i din bolig. Ingen kommer og gør rent i din lejlighed under dit ophold, men du kan selv vælge om du vil spise hjemme eller på den nærliggende restaurant, der ligger i kort gåafstand, på Borgo di Colleoli.

Bekvemme ferielejligheder i stueetagen eller på første sal

Fattoria di Colleoli består af fire bondehuse, der ligger tæt på hinanden. De er inddelt i ferielejligheder, der er alle udstyrede med sat-tv (med et begrænset antal kanaler), køkken med ovn eller mikroovn, myggenet på vinduerne og udsigt over landskabet. Lejlighederne ligger enten i stueetagen eller på første sal, og du kan benytte sig af haveborde og -stole, der ligger spredt i haven for at nyde deres måltider udendørs.

Restauranten (Borgo Colleoli) er lukket i løbet af 2020. Mad og drikke er ikke tilgængelige.

Læs mere om Fattoria di Colleoli

Læs om lejlighederne på Fattoria di Colleoli

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Fattoria di Colleoli

Læs personlige anmeldelser af Fattoria di Colleoli som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Fattoria di Colleoli. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Fattoria di Colleoli

Læs mere
 
search map