Feriebolig i Palaia i Toscana

Fattoria di Colleoli

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Colleoli betyder oprindeligt olivenbakke (colle betyder bakke, oli er råd til ord olivo, altså oliventræ på italiensk). Gårdes jord er hovedsageligt dækket med oliventræer og dens oliveolie har vundet en række priser, nationale som internationale, siden 1865.

Du bor yderst centralt i Toscana

Her bor du yderst centralt i den store Toscana region, altså midt mellem Pisa (48 km), Firenze (64 km) og Siena (85 km), tre byer der er hver for sig en hel dagsudflugt værd. Vil du hellere slentre i middelalderbyer, finder du i endnu kortere afstand, de smukke Volterra med dets romerske teater og etruskiske bymur; San Gimignanos tårne og Monteriggionis hele bymur; eller Palaia, Peccioli, Certaldo, Chianni, Colle Val d'Elsa, Lari og mange flere små byer, som du kommer til at få øje på, på bakketoppene langs dine køreture i området.

Her er fredeligt


Ved ankomst til Borgo di Colleoli henvender du dig i receptionen, som så vil guide dig til deres private parkeringsplads, hvor du kan sætte din bil. Herefter kommer en italiensk fyr med bredt smil og henter din bagage, sætter det på en golfvogn og kører det ned til din indkvartering - på Borgo di Colleoli er biler nemlig ikke velkomne, så dine børn kan trygt og sikkert drøne rundt alt de vil - og så summer der også af god stemning og børnegrin.

Pool og børnepool gør familien glad

Din ferie ude på landet er bedre desto bedre vejret bliver. Landskabets skønhed nydes bedst i solskinsdage og muligheden for et dyk i nedkølet vand gør ferie til et succes for mange børnefamilier. På Fattoria di Colleoli finder du både pool og børnepool, så alle kan bunde når de vælger at blive våde. På gården tages der også imod de medlemmer af familien der værdsættes mest af børnene: hunde og katte er her nemlig velkomne.

Restaurant i gåafstand

Du er herre over din ferielejlighed i hele den periode du opholder dig på Fattoria di Colleoli. Når du vælger en self-catering feriebolig får du nøglerne til din bolig og bestemmer selv hvornår morgenmad eller andre måltider skal indtages, samt hvornår du selv vil sætte orden i din bolig. Ingen kommer og gør rent i din lejlighed under dit ophold, men du kan selv vælge om du vil spise hjemme eller på den nærliggende restaurant, der ligger i kort gåafstand, på Borgo di Colleoli.

Bekvemme ferielejligheder i stueetagen eller på første sal

Fattoria di Colleoli består af fire bondehuse, der ligger tæt på hinanden. De er inddelt i ferielejligheder, der er alle udstyrede med sat-tv (med et begrænset antal kanaler), køkken med ovn eller mikroovn, myggenet på vinduerne og udsigt over landskabet. Lejlighederne ligger enten i stueetagen eller på første sal, og du kan benytte sig af haveborde og -stole, der ligger spredt i haven for at nyde deres måltider udendørs.

Lejlighederne på Fattoria di Colleoli

Toværelseslejlighed med 2 sovepladser

Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed Plus med 2/4 sovepladser

Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne samt to sovepladser i sovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser

Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed Plus med 4/6 sovepladser

Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne samt to sovepladser i sovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.

Femværelseslejlighed Fienile med 6/8 sovepladser

Fienile er et hus helt for sig selv beliggende på en bakketop ved siden af huset Cerretello og omgivet af olivenlund og vinplantage. Det er et typisk toskansk bondehus med træbjælker, cotto-gulve og buede vinduer. Det ligger ca. 100 meter fra pool og receptionen og stiller til gæsternes rådighed havebord og -stole, grill og masser af ro. Selve boligen er fordelt på to etager og består af af opholdsstue med pejs, køkken og fire soveværelse med to sovepladser hvert samt ét badeværelse med topilet og bruser.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa San Giorgio

Santo Pietro Belvedere, Toscana

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Il Casale

Capraia e Limite, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

search map